Aké lieky vám predpísal lekár, keď ste nemohli otehotnieť?

6. nov 2024

Poraďte lieky ktoré Vám predpísali keď ste nemohli otehotnieť ..prosím..bez sprostých odpovedí

viks33
6. nov 2024

Ja zacinam brat progestanelle ..tak uvidime ci sa podari 🤷‍♀️

autor
6. nov 2024

Ja som už brala femibion,lejdy vita,včeliu materskú kašičku..už skúšam všetko,intímny gél na spermie priateľ zinkosel a tiež kašička,mali sme už biochemicke za rok snaženia,ale stále nič ..rada by som predišla doktorom mám z toho veľký stres..

janetinka27
6. nov 2024

Ahoj a mate aj zisteny konkretny problem? Niekto ma slabu stimulaciu, niekomu slabo dozrievaju vajicka a/alebo niekto potrebuje podporit fazu po ovulacii progesteronom.

kiki68
6. nov 2024

Lekar najprv spravi vysetrenia, potom vacsinou skusaju podla problemu nasadit napr lieky na riedenie krvi, lieky na vyvolanie ovulacie a potom hned progesteron nasadit. To je naozaj rozne. Kazda ma iny problem a ta liecba je sita na mieru prave tej pacientky. Pre nich je podstatne, aby zena mala ovulaciu, zrely folikul, priechodne vajcovody, cistu maternicu a muz spermie, co dokazu oplodnit. To je zaklad. Potom je tam vela dalsich veci.

michaela329
6. nov 2024

Žiadne, lebo hormóny mi nebolo treba, mala som vždy krásny cyklus a folikulometriou potvrdené ovulacie. Avšak aj napriek tomu som neotehotnela, poslal môjho muža na Spermiogram - doslova mu to rozkazal 🙂 a narovinu nám povedal, že jeho možnosti sú vyčerpané a máme ísť do Centra asistovanej reprodukcie. Tam našli príčiny, som po IVF a po 11 rokoch boja tehotná. Vitamíny a prípravky som brala od výmyslu sveta - nepomohli.

januska12323
6. nov 2024

No asi to bude pre teba sprostý komentár ale vyšetrenia nemáte teda žiadne?

viks33
6. nov 2024

Ano aj s tym gelom chceme skusit tak uvidime a po ovulacii ten progesteron na vkladanie ..

really8
6. nov 2024

Gynekolog? Antikoncepciu. Vsetky ostatne lieky mi predpisovali v car

lienkara
6. nov 2024

Ja som musela podstúpiť laparoskopiu (prefuk vajecnikov) teraz beriem duphaston a clostilbegyt.

janulik288
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
medea2003
7. nov 2024

Nasmeruj muza na andrologiu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre