Poraďte lieky ktoré Vám predpísali keď ste nemohli otehotnieť ..prosím..bez sprostých odpovedí
Ja som už brala femibion,lejdy vita,včeliu materskú kašičku..už skúšam všetko,intímny gél na spermie priateľ zinkosel a tiež kašička,mali sme už biochemicke za rok snaženia,ale stále nič ..rada by som predišla doktorom mám z toho veľký stres..
Ahoj a mate aj zisteny konkretny problem? Niekto ma slabu stimulaciu, niekomu slabo dozrievaju vajicka a/alebo niekto potrebuje podporit fazu po ovulacii progesteronom.
Lekar najprv spravi vysetrenia, potom vacsinou skusaju podla problemu nasadit napr lieky na riedenie krvi, lieky na vyvolanie ovulacie a potom hned progesteron nasadit. To je naozaj rozne. Kazda ma iny problem a ta liecba je sita na mieru prave tej pacientky. Pre nich je podstatne, aby zena mala ovulaciu, zrely folikul, priechodne vajcovody, cistu maternicu a muz spermie, co dokazu oplodnit. To je zaklad. Potom je tam vela dalsich veci.
Žiadne, lebo hormóny mi nebolo treba, mala som vždy krásny cyklus a folikulometriou potvrdené ovulacie. Avšak aj napriek tomu som neotehotnela, poslal môjho muža na Spermiogram - doslova mu to rozkazal 🙂 a narovinu nám povedal, že jeho možnosti sú vyčerpané a máme ísť do Centra asistovanej reprodukcie. Tam našli príčiny, som po IVF a po 11 rokoch boja tehotná. Vitamíny a prípravky som brala od výmyslu sveta - nepomohli.
No asi to bude pre teba sprostý komentár ale vyšetrenia nemáte teda žiadne?
Ano aj s tym gelom chceme skusit tak uvidime a po ovulacii ten progesteron na vkladanie ..
Gynekolog? Antikoncepciu. Vsetky ostatne lieky mi predpisovali v car
Ja som musela podstúpiť laparoskopiu (prefuk vajecnikov) teraz beriem duphaston a clostilbegyt.
Nasmeruj muza na andrologiu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja zacinam brat progestanelle ..tak uvidime ci sa podari 🤷♀️