Ahojte s partnerom sa snazime uz rok o dieta a zatial nic doteraz som to dako neriesila budz bude alebo nie ale uz rok sa snazime. Ja mam dceru s predvhadzajuceho vztahu a kedze nechceme velky vekovy rozdiel medzi detmi chceli by sme druhe dcera bude mat 3 roky. Chceme skusit brat vitaminy alebo doplnky na podporu plodnosti u oboch ak mate niečo overene alebo čo je podla vas dobre aj pre mna aj pre partnera dakujem za kazdu radu
@ardnaxela1989 dobrý deň mám na predaj argenmax Forte pre muža ako my sme sa snažili vyše roka a manžel skúšal čokoľvek a toto po 3 mesiacoch nám pomohlo. Predám za symbolickú cenu
Dobry den, pisem vlastnu skusenost cca rok sme si nedavali pozor, v lete som som uz sla za gynekologom, urobil mi hormonalny profil, vysla.mi riadne ovulacia, ze mam brat inofolic na podporu ovulacie. Z oberov vyslo ze mam ureoplazmu co moze sposobovat neplodnost. 26 dni som brala 2 druhy atb, o 2 tyzdne kontrola. Aj manzel sa musel liecit, ziaden sex. Opakovane odbery uz negativne. Na najblizsiu ovulaciu som otehotnela 😊 cize za mna vysetrenia a uzivanie inofolicu. Drzim palce 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po roku by som ako prve poslala muza na spermiogram co je vsetko ok. A ty k svojmu gyno tiez, vela veci sa v tvojom tele mohlo udiat za tie roky. Ak vam ide o mensi vekovy rozdiel tak by som nestracala cas tabletkami. Lekari vam predpisu a poradia vsetko podla vysledkov.
Coraz viac parov ma problemy pocat druhe dieta, netreba stracat cas.
Vseobecne nic nepokazis prenatalnymi vitaminmi a poznam chlapov co si pochvalovali Folandrol.