Aké boli vaše veľmi skoré príznaky tehotenstva?

sunny_g
23. jan 2020

Ahojte maminky,
Prosím tie z vás, čo mali naozaj veľmi skoré príznaky tehotenstva, aké ste mali a kedy?

Ďakujem krásne ❤️

deti95060810
23. jan 2020

keď si tak spätne spomínam tak už krátko pred menzesom boli príznaky ktoré som ja samozrejme odignorovala...

bagre
23. jan 2020

strašná únava a každú chvíľu wcko, a potom citlivé prsia - zhruba ten termín keď mala prísť m.

lucia2907
23. jan 2020

@sunny_g ja som mala strašnú bolesť krizov, uz tyzden po pohlavnom styku som vedela, že sa asi pošťastilo. Trvalo to až do vtedy pokiaľ som mala dostať svoje dni. Hneď v ten deň som si urobila test a vyšli dve čiarky.

maruski99
23. jan 2020

@sunny_g u mňa to boli príznaky také, že som chodila často na wc a prsia ma strašne boleli. a keď mi neprišla potom ms, tak som hneď vedela, koľká bije 🙂

ivangeline
23. jan 2020

Divný pocit v podbrušku a únava, závraty, keď som bola niekde vyššie ako na zemi. XD

daniella30
23. jan 2020

@sunny_g bolave akoby naliate prsia, biely husty vytok, bolest krizov, citila som zvlastne pocity v maternici, chodenie na wc

jgk24
23. jan 2020

tyzden pred ms strasna unava, uz o osmej som zaspavala pri telke

bejka90
23. jan 2020

@maruski99 ta bolest prs kedy asi prisla?mna iz tyzden dost bolia a kramy mam dostat o tyzden az

cica8
23. jan 2020

Bolesť pŕs, neskutočne cítlive a hrozna únava, a mne vtedy menzes týždeň meskal.... Ale katastrofa, chlap to vedel skôr než ja ze som tehotna😂😂😂😂

zdencaaaa
23. jan 2020

Unava v jeden den, ale tak ze som nevyliezla z postele cely den a miesto ms som dostala mykozu

janulla1
23. jan 2020

Z dňa na deň mi prestala chutiť káva, ešte týžden pred očakávanou MS, myslela som ze ma chytá nejaká viroza
😁

zuzkalujza
23. jan 2020

pri prvej som grcala snáď od "sexu" kedy sme ju splodili 😂 pri druhej si pamätám, že sme išli na oslavu a nechutilo mi víno... hneď som vedela, že sa niečo deje 😀😂

jaskolka
23. jan 2020

Bývalo mi zle asi tak dva, tri dni pred menzesom, ráno ma naplo z kávy, bolesti chrbta, citlivé prsia. Potom som v kuse chodila na WC, aj každých 10 minút. No a potom, keď už menzes viac dni meskal, tak test a tam boli //🙂

sunny_g
autor
23. jan 2020

Ďakujem. Ja som pri prvom tiež pár dní po milovaní mala už žalúdok ako na vode.
Totiž 18teho ráno sme mali nechránený styk, vtedy som mala ovuláciu. Od 20teho hrozné bolesti krížov, únava, závrate. Posledné 3 dni mám ráno nevoľnosti a cítim, že sa dolu akoby niečo deje. Také bolesti ako pred MS. Stále cikať a aj trávenie mám akoby zrýchlené. Tiež mi inak chutia a vonia veci. Stále mám hlad a to sa strieda s nechuťou na nič.
Prsia ani pri prvom skoro do 6 mes. nič.
Včera celý deň som pár krát našla na intímke taký hustejší ružovo hnedy výtok. Trošku ešte aj dnes doobeda. Či sa obávať, alebo môže byť nejaké podráždenie?

Takže počkám čo bude a urobím test cca v čase príchodu MS.

veronikadomanova
23. jan 2020

@sunny_g ten hnedý výtok môže byť uhniezdenie ;) pokiaľ nie je sýto červená krv,tak by som sa neobavala zbytočne 🙂

sunny_g
autor
23. jan 2020

@veronikadomanova včera bol asi následkom styku, ale ešte je aj dnes. Napadlo ma aj uhniezďovanie, no môže to už takto skoro sa uhniezďovať? Zase pri druhom idú mnohé veci rýchlejšie. No uvidíme 🙂

veronikadomanova
23. jan 2020

@sunny_g mozne je všetko 🙂 a si si 100%ista že ovulka bola toho 18?

sunny_g
autor
23. jan 2020

@veronikadomanova áno úplne. Viem to podľa viacerých príznakov. Aj u prvého som vedela kedy mám 😏

veronikadomanova
23. jan 2020

@sunny_g tak potom treba už len čakať 🙂 držím palce ;)

anonymka11
23. jan 2020

@sunny_g my sme mali 17 a tiež ma boli akoby vaječník raz jeden raz druhý taktiež taky zvláštny pocit dole celkovo a ešte mi je tak divne aj od žalúdka hlavne keď si dám kávu ale neviem ci by takto skoro som mohla mať nejaké príznaky.. Zajtra mame ples a ja ani neviem ci si môžem dat nejaké víno lebo netuším ci náhodou sa to mohlo podariť alebo nie a keďže zajtra mam ešte 9 dní do Ms bojím sa ze robiť si test je úplne zbytočné ci?

nhl
23. jan 2020

@sunny_g
Bolesti prsníkov a strašne som bola stále hladná 🙂

sunny_g
autor
23. jan 2020

@anonymka11 osobne by som si alkohol nedala a ešte počkala aspoň 4 dni pred MS.
Pri prvom synovi som mala príznaky veľmi skoro 🙂

smejusko
23. jan 2020

Ahojte chcem sa opytat nechystate sa niekto do kupelov Lucky???snazime sa dlhsie o babetko a gyn.ma tam odporucil zevraj to pomaha pri pocati....dakujem🙂

sunny_g
autor
23. jan 2020

@smejusko manina bola, ale z iného dôvodu. Každopádne sa vrátila veľmi oddýchnutá čo tiež určite pomôže ;)

julka97646
23. jan 2020

Ahojte baby 😁 chcem sa pridať aj ja .. Mám 26 až 27 cyklus MS som mala 6.1 z mužom sme sa snažili 13.1 , 15.1 , 17.1 A chcem sa opýtať ak mám takýto cyklus je možné že boli plodné dni ? Očí testy si chcem kúpiť ma budúci cyklus ak náhodou sa nepodarí mimi ... MS mám dostať 2.2

evicka1291
23. jan 2020

@sunny_g bolest pŕs, veľmi často som chodila na wc a stále by som bola spala... 😂 A prestali mi chutiť cigarety... A to mi menzes ešte ani nemeskal

zuzi0911
23. jan 2020

Týždeň pred menštruáciou mi bolo zle. Nechutilo to co predtým, nevonalo a bola som veľmi unavena. Ako mala v prísť ms vtedy to prešlo no ms neprišla tak už som vedela 🙂

sunny_g
autor
23. jan 2020

Baby a môže byť ten výtok už druhý deň?

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
v3rca11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre