Aká maca pre ženu je najlepšia na podporu otehotnenia? Lebo ich je akosi vela druhov... môj muž užíva túto
Ja pouzivam od Jamieson, ta je v pomere 20:1. Ale neviem zistit, ci je to zlta abo cierna. Na obrazku je zlta ale latinsky nazov ma rovnaky s ciernou😁
@hederamonstera Túto máš?
@lienka_9 ano
@hederamonstera kolko ju berieš? Cítiš nejake zmeny? A berieš ju celý mesiac v kuse? Tiež ju berieš kvôli otehotneniu?
@lienka_9 beriem ju len asi 3 tyzdne. Zatial necitim ziadne zmeny. Ale tak tento cyklus som bola stimulovana na vytvorenie folikulu, takze neviem ti povedat. Ale vytvoril sa mi zevraj paradny folikul oproti predoslemu mesiacu ale ci to bolo Macou🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ano, kvoli otehotneniu. Davam to aj manzelovi
@hederamonstera moj manžel berie uz 3 tyzdne, tu co som tu davala ako prvu bio macu...rozhodla som sa ze aj ja skusim....manzel teraz berie viac toho, dr z centra mu naordinoval 3 mesacnu vitamínovú kúru lebo mal horšiu morfologiu...ja beriem len femibione, inofolic a vitD....od buduceho cyklu chcem začať s gynexom a macou plus možno alchemilku...ja uz som bola stimulovana clostilbegytom 6 mesiacov...teraz mam pauzu
@hederamonstera prosím ťa a čo znamená vlastne to 20:1? Dufam ze je to len čistá maca
@hederamonstera prosím ťa a uzivas to celý cyklus ci len do ovulacie? A užívaš tie 3 tablety naraz ako píšu?? Aj cítiš nejakú zmenu po nej?
@milka1988 pekný večer čiže ak mám problémy so silnou menštruáciou a vynechavanim a nedovoľuje rak idporucate čiernu pre ženy s týmto problémom ako ja?
@martina8995 no praveže ta zlta je skôr pre ženy na vyrovnanie hormonalnej rovnováhy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Maca peruánska rastie v rôznych odrodách, ktoré sa líšia farbou šupky buľvy. Druhy macy majú farbu bielu, žltú, žlto-bielu, ružovú, červenú, fialovú, šedú a čiernu. Ich farba určuje vlastnosti a samotné účinky macy.
Jedna z najobľúbenejších mac je žltá maca, tá je vyhľadávaná pre svoju príjemnú sladkastú chuť. Pomáha pri neplodnosti, posilnenie imunity, hormonálnej rovnováhe.
Typ červenej macy má blahodárne účinky na kosti, prostatu a podobne ako ostatné macy dodáva energiu a vitalitu.
Najsilnejší ekotyp koreňa je maca negra (čierna maca). Tento druh koreňa maca je najsilnejším antioxidantom, ktorý má veľký vplyv na vitalitu, dobrý spánok alebo odbúranie stresu. Zaisťuje psychickú odolnosť, pomáha pri hormonálnej nerovnováhe a posilňuje tiež pamäť.