Aká je šanca otehotnieť na prvýkrát cez plodné dni?
@bambulienka25 no to neviem či priatel ma 😂😂😂😂
@darling240 tak to zistíš tak za 2 týždne 😉
@ivkazba počkam 😉😉 či sa nesklamem ako pretym 😂
@darling240 Sanca je 50:50 teda bud otehotnies alebo nie ;) hra tam rolu vela okolnosti
@darling240 nasa prva dcera je nas prvy pokus cez prve plodne dni 😁👍 takze tak nejak 😁❤️
nase 3 dieta - na prvykrat pocas plodnych dni (predchadzajuce 2 deti boli riadna fuska na vyrobu :D )
@darling240 u nas 100% 🤣
velka, ak je vsetko v poriadku. obe deti mame hned na prvy mesiac v case ovulacie
@veronice 😍😍😍 je to krasne aja by som chcela dcerku 😏
@darling240 ako u koho... Myslím, že sa udáva 15%, ale záleží to na mnohých veciach. Tak držím palce👍... Poznám takych😉
@darling240 taka ako vzdy 50:50 lebo jedna otehotnie pocas jedneho cyklu a jedna nie. Takze u teba to moze byt tak alebo tak. Ako vsetko....
U nás to tak bolo...už nám leží v postieľke 3tyzdnovy chlapček ♥️
@babullka1 gtatulujem ❤️❤️❤️
@darling240 zalezi aj od toho ci si sa ty alebo tvoj partner alebo obaja nechali ockovat na covid
@kluska sprostejšiu odpoveď som nečítala 😂..
@darling240 ako píšu baby je veľa faktorov buď sa to podarí alebo nie u nás druhé trvalo 8 mesiacov a ďalšie tehu vždy na 1x
velka, a dokonca aj cez neplodne, a niekedy aj 3-krat za zivot
Ja som niekde čítala, že ak má zdravá žena nechránený styk so zdravým mužom počas plodných dní, šanca na otehotnenie je 25%. Neviem, kto a ako to skúmal, ani neviem doložiť zdroj. Mám len túto info. Čiže, môže to v pohode vyjsť hneď, ale aj nemusí.
@kluska nie vonec som sa nedala zaočkovat
@h2 uvidime no🙂
@mariska1989 no ved sa smej, uvidime za nejaky cas, pozdravujem ;)
@kluska mám tehotnú kamarátku ktorá je očkovana a aj jej chlap .všetko je v poriadku
velka. obe deti sa podarili na prvy sup a obe sa narodili presne v den terminu.
U nás na prvý sup 😂
@darling240 no modla mňa asi mala, my sme to skúšali 13x aj počas plodných dní a nič sa nestalo. Ale záleží na tvojej plodnosti.
@darling240 ďakujem ♥️
Nam sa tak narodil syn
@mariska1989 za zaklade jednej osoby sa to neda posudit, ale napr o rok sa uz bude dat zistit kolko parov ma problem pocat dieta a ze ci neide o rapidny narast.
Ja tak mám dve deti.a dokonca len z tzv ,,kvapociek lásky,, 🤣
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.