Aká farba je to podľa vás?

megleka
31. júl 2023

Ahojte spodný test sobota ráno urobila som ho zle vidno že je premočený ..tu istu značku testu som urobila ihneď z toho istého mocu a vyšiel krásne negatívny…nedeľa bol negatívny a stredná fotka dneska ráno zase to iste a nad tým tiež ten istý moc len iný test a negatívne čo som robila ak nedeľu test všetky mamatesty až na ten úplne vrchný alo vidíte ..
Užívam HAK ale pre istotu sa zvyknem testnut raz začas a toto ma dostalo..neviem či je to kanalik siva alebo ružová vidím aj to čo nemám

ptvw
31. júl 2023

Podla mňa sú to kanáliky 🙂

megleka
autor
31. júl 2023

@ptvw priateľ ma tiež presviedča a mne to príde tiež tak predsa HAK dávame si pozor nakoľko by babo ešte nepadlo vhod zato aj tá antika a ja som v takýchto veciach bojko 🤦🏽‍♀️😀

tosomja
31. júl 2023

Mne keby toto výjde, tak testujem asi každý deň kým nedostanem menzes 🤣

megleka
autor
31. júl 2023

@tosomja ja som po 4 dni prišla ako mala ale beriem HAK

megleka
autor
31. júl 2023

@tosomja a zase to že všetko ostatne negat krásne len tieto dva tak..

tosomja
31. júl 2023

@megleka to bude len kanálik, aj keď ja na kanáliky neverím 😃

megleka
autor
31. júl 2023

@tosomja hej ale si myslím že aj sobotu ráno keby niečo mi hneď ukáže tak isto a nie negatívny keď ten istý test aj moc…a vlastne prečo zvyknú sa ukázať tieto kanáliky

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megleka
autor
31. júl 2023

@julia2002 áno čítala som neskôr o tých mamatestoch ale na príspevky som už narazila na staršie ..jeden ten bol z benu lekárne ten pod ich značkou kde sú dva cca 4€…a tiež by mal byt 10tkovy a tam úplne krásne nič neukázalo ani takéto “do siva” čiarky ..no áno to som si tiež uvedomila že by mali chytať farbu ale ako píšem užívam HAK ale človek nikdy nevie 😫..ďakujem vám veľmi pekne za odpoved ❤️

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megleka
autor
31. júl 2023

@julia2002 no tieto mamatesty som robila sobotu ráno..ten posledný na fotke som spravila zle cely sa mi rozmocil hned na to ten istý moc aj test krásne negatívne nedeľa zase mama zase negatívne dneska ráno mamatest ten v strede hneď na to ten z benu livsane a negatívne …v nedeľu som sa dokonca dva krát a tiež negatívne ..myslím že by tie čiarky ružoveli alebo by tak bol aspoň iný podtón farby dúfam skúsim zajtra ráno alebo rovno k dr zbehnut

megleka
autor
31. júl 2023

@julia2002 menstruacia pri HAK mi prišla na čas dneska som akurát 4-5dni po menstruaci

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megleka
autor
1. aug 2023

@julia2002 nie nie ani dneska nič 😊

zojeva
3. aug 2023

Ak je to mamatest tak isto kanáliky 😀 to mne robili vkuse

megleka
autor
3. aug 2023

@zojeva áno mama bol a včera negat 😊 aj keby mám plodne dni pri antike tak by mi to už asi prerazilo oci vcera lebo by to bolo 18-19 deň po ovulácii 😂aspoň dúfam 😂😂😂 lenže ja hneď panika a nie že by som sa v klude nad tým aj reálne zamyslela ale tak čo už to som ja 😀

zojeva
3. aug 2023

@megleka ja to chápem 😀 ale myslím, že bez stresu ☺️ak sú ostatne testy negatívne a naozaj je to od ovulácie tak dlho tak tehotná nebudete

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megleka
autor
3. aug 2023

@zojeva no včera som si robila posledný a nebolo nič ale tak aj tak sa priateľ nerobí do mna len ma to kus vystrašilo 😬 naozaj antiku sa snažím užívať vždy včas

megleka
autor
3. aug 2023

@julia2002 no my mali sme teraz často ale tak nerobí sa do mna priateľ vždy mimo ale ten stres tam predsa vždy je ešte sa mi aj smial že ako stresujem 😂

megleka
autor
3. aug 2023

@julia2002 ale dostala som “menštruáciu” na čas tak snáď nič no 😂

megleka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
megleka
autor
3. aug 2023

@julia2002 ale ak by som aj ovuláciu mala tak by som ju dúfam mala mat stále cca tie iste dni keďže mám pravidelný cyklus a od ovulácie som to aj rátala ktora keby nastala kedy mohla byt tak je to plus 20dni

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
megleka
autor
4. aug 2023

@julia2002 chybu v antike v užívaní nie, test som si robila aj teraz a negat ale idem aj tak k doktorovi nakoľko riešime jednu vec

megleka
autor
4. aug 2023

@julia2002 no robil mi sono skrz toho prečo som tam isla tak mi zmenil antiku skrz toho že už minule som mu vravela že sa mi nedeje že cítim hlavne ľavý vaječník v odbobi kedy by som mala mat plodne dni lenže vtedy bolo všetko v poriadku a kázal aby som prišla keď to budem zase cítiť a bolieť tak som isla aj keď to neni zase take hrozne ako jeden mesiac 😫 takze folikula presne skrz “ovulácie “…takze z Mistri mi zmenil na Vexyu…aaa čo sa týka zvyšného vravím 19-20.7 neviem ktorý deň presne že sme mali styk že dneska test negatívny aj na sono všetko v poriadku tunučka maternica

megleka
autor
4. aug 2023

@zojeva áno aj dnešný negatívny dneska som bola aj u dr skrz inej veci tak som mu vravela že cca 19-20.7 sme mali pohlavný styk test negat a aj sono v poriadku..len zmena antiky…

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre