Ahojte 🙂
začali sme sa "snažiť" o dieťa teda nechávame tomu voľný priebeh, netlačíme na to. Začala som užívať vitamíny ako kyselinu listovú, kvapky gynex. Myslíte že môžeme papať aj afrodiziakum Aphrodisia pre ženy /mužov?
Obsahuje :
• Obsahuje extrakt z koreňa Maca¹, ktorý priaznivo ovplyvňuje sexuálnu potenciu, sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido.
• Obsahuje Sibírsky Ženšen²,ktorý pomáha vyvolať a zlepšiť erekciu. Prispieva k sexuálnemu zdraviu.
• Obsahuje extrakt z plodov Kotvičníka zemného³, ktorý podporuje sexuálnu túžbu a sexuálny výkon.
• Obsahuje extrakt z koreňa Muira puama⁴, ktorý prispieva ku fyzickej a psychickej odolnosti.
• Extrakt z Ginkgo biloba⁵ prispieva ku správnemu prekrveniu orgánov.
a mužský obsahuje
• Obsahuje extrakt z listov Damiány¹, ktorá prispieva ku zdravému sexuálnemu apetítu, pomáha udržať zdravé sexuálne vzťahy. Napomáha mentálnemu a fyzickému uvoľneniu.
• Extrakt z koreňa Muira Puama² pomáha k udržaniu zdravých sexuálnych vzťahov a prispieva ku fyzickej a psychickej odolnosti.
• Extrakt z koreňa Maca³, priaznivo ovplyvňuje sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido. Priaznivo ovplyvňuje ženské sexuálne funkcie. Napomáha ku zvýšeniu mentálneho a fyzického výkonu.
Alebo vynechám Gynex a budeme užívať iba toto aby sme to s vitamínmi neprehnali? Len pre info to afrodiziakum nechceme iba čisto kvôli vitamínom čo to obsahuje ale aj na zvýšenie libida, lepšiu chuť na sex a podobne 🙂
počas tehotenstva sa mnohé rastliny neodporúčajú, tieto ani nie sú slovenskými liečivými rastlinami - ja by som do toho nešla - každopádne si prečítaj príbalový leták, určite tam bude uvedené, či je vhodný pre tehuľky..
inak súhlasím s @viestta, žiadne vitamíny tam nie sú, je to prípravok na zvýšenie libida, s podporou otehotnenia nemá nič spoločné.. je teda na tebe, či uprednostníš snahu o bábätko alebo si chcete ešte užívať s pomocou afrodiziák..
vieš, ja som 2x potratila, takže sme sa naozaj veľmi snažili a keďže ovulaciu môžeš mať aj na začiatku cyklu, môžeš otehotnieť skôr a pekných pár dní este budes užívať niečo, čo môže bábätku uškodiť.. u nás bola túžba po drobcovi najväčším afrodiziakom 😉 tieto srandy si nechaj na neskôr, po pôrode a niekoľkých prebdených nociach sa ti hodia viac ako teraz 💕
dakujem mate pravdu kaslem na to teda 🙂
@nikaeli ovulaciu mam praveze dost neskoru a kratku LF lebo som sledovana na folikulometrii 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.