Afrodiziakum Aphrodisia a planované tehotenstvo

25. júl 2020

Ahojte 🙂
začali sme sa "snažiť" o dieťa teda nechávame tomu voľný priebeh, netlačíme na to. Začala som užívať vitamíny ako kyselinu listovú, kvapky gynex. Myslíte že môžeme papať aj afrodiziakum Aphrodisia pre ženy /mužov?
Obsahuje :
• Obsahuje extrakt z koreňa Maca¹, ktorý priaznivo ovplyvňuje sexuálnu potenciu, sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido.
• Obsahuje Sibírsky Ženšen²,ktorý pomáha vyvolať a zlepšiť erekciu. Prispieva k sexuálnemu zdraviu.
• Obsahuje extrakt z plodov Kotvičníka zemného³, ktorý podporuje sexuálnu túžbu a sexuálny výkon.
• Obsahuje extrakt z koreňa Muira puama⁴, ktorý prispieva ku fyzickej a psychickej odolnosti.
• Extrakt z Ginkgo biloba⁵ prispieva ku správnemu prekrveniu orgánov.

a mužský obsahuje
• Obsahuje extrakt z listov Damiány¹, ktorá prispieva ku zdravému sexuálnemu apetítu, pomáha udržať zdravé sexuálne vzťahy. Napomáha mentálnemu a fyzickému uvoľneniu.
• Extrakt z koreňa Muira Puama² pomáha k udržaniu zdravých sexuálnych vzťahov a prispieva ku fyzickej a psychickej odolnosti.
• Extrakt z koreňa Maca³, priaznivo ovplyvňuje sexuálnu túžbu a napomáha zvyšovať libido. Priaznivo ovplyvňuje ženské sexuálne funkcie. Napomáha ku zvýšeniu mentálneho a fyzického výkonu.

Alebo vynechám Gynex a budeme užívať iba toto aby sme to s vitamínmi neprehnali? Len pre info to afrodiziakum nechceme iba čisto kvôli vitamínom čo to obsahuje ale aj na zvýšenie libida, lepšiu chuť na sex a podobne 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaeli
25. júl 2020

počas tehotenstva sa mnohé rastliny neodporúčajú, tieto ani nie sú slovenskými liečivými rastlinami - ja by som do toho nešla - každopádne si prečítaj príbalový leták, určite tam bude uvedené, či je vhodný pre tehuľky..

inak súhlasím s @viestta, žiadne vitamíny tam nie sú, je to prípravok na zvýšenie libida, s podporou otehotnenia nemá nič spoločné.. je teda na tebe, či uprednostníš snahu o bábätko alebo si chcete ešte užívať s pomocou afrodiziák..

autor
25. júl 2020

@viestta @nikaeli zle som sa vyjadrila 🙂 nie vitaminmi ale s rastlinami. Viem ze uz pocas tehotenstva sa mnohe uzivat nesmu to by som ani neuzivala ak zistim ze som tehotna, skor len pred tym. Vseobecne viem ze Maca sa odporuca pri snazeni sa, alebo Kotvičnik tiež

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaeli
25. júl 2020

vieš, ja som 2x potratila, takže sme sa naozaj veľmi snažili a keďže ovulaciu môžeš mať aj na začiatku cyklu, môžeš otehotnieť skôr a pekných pár dní este budes užívať niečo, čo môže bábätku uškodiť.. u nás bola túžba po drobcovi najväčším afrodiziakom 😉 tieto srandy si nechaj na neskôr, po pôrode a niekoľkých prebdených nociach sa ti hodia viac ako teraz 💕

autor
25. júl 2020

dakujem mate pravdu kaslem na to teda 🙂

autor
25. júl 2020

@nikaeli ovulaciu mam praveze dost neskoru a kratku LF lebo som sledovana na folikulometrii 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre