Ahojte . Chcela by som poprosiť o radu tento mesiac mi doktor dal prvý krát injekciu ovitrelle je to 7 dní od pichnutia a mne je dosť zle už asi 4 dní po pichnuti má začalo bolieť podbrusko ako keby mala prísť ms a začal mi dosť hustý biely výtok. A dnes v noci ma to brucho bolelo tak že mi bolo až na zvracanie . Mala ste niektorá podobnú skúsenosť??? Je to spôsobené tou injekciou alebo sa možno zadarilo ? Ďakujem za vaše odpovede a skúsenosti.
@anjelicek26 super ďakujem za odpoveď. Nemám s.tou injekciou skúsenosti takže ďakujem za vysvetlenie.
Ja som to mala tak isto po prvom Ovitrelle. Presne tie isté príznaky.
@lapalma_x a pomohol ti zadarilo sa vám ???
ahoj, ja si picham ovitrelle v kazdom cykle a prvy raz som mala tiez vselijake pocity, citila som rozne tahanie v mieste vpichu, taku akoby zimu, vselico, zaludok na vlnach atd. ale skor si myslim, ze to bolo psychicke, lebo som vtedy bola nabudena doktorom, ze mam pekne folikuly a moze z toho nieco byt.
teraz viem, ze sanca na tehotenstvo je minimalna a picham si to zo zdravotnych dovodov, obcas citim v ten den slabo miesto vpichu, ale inak mi nie je nic, lebo si to picham uz automaticky bez ocakavani
@janetinka27 ďakujem za odpoveď. No pri mne to psychické nieje lebo zatiaľ to skúšame prvý krat takze buď sa podarí alebo nie no uvidíme . Mna len boli v podbrušku potom som mala ten vytok a dnes v noci ma bolelo hrozne brucho. Nemyslím si že niečo s.toho by som si namyslala .
mozno to potom nema suvis s ovitrelle. alebo sa zadarilo, co by bolo super 🙂
@janetinka27 no neviem ako hovorim mám to prvý krát takže neviem aké sú po injekcii príznaky a ako dlho .
@janetinka27 a som hrozne nafúknutá nemôžem.ani ležať na bruchu
toto nemavam, neviem veru ti na to odpovedat. ja po ovitrelle potom zacinam brat progesteron a vtedy je hlien takmer minimalny. mna zvykne skor bolievat vajecnik, obycajne pravy a to vtedy tusim, ze ovitrelle nezabralo a folikul nepraskol a prerastol do cysty. ale pri tom nebyvam nafuknuta, ani nemam taketo bolesti
Nepodarilo sa. Teraz bolo ovitrelle pichnute druhy krat tak sa uvidí.
@janetinka27 ja tiez teraz beriem utrogestan a práve taky hlien som po utrogestane nikdy nemala. A mňa boli skôr v lavom vaječníku.
@lapalma_x tak držím palce ❤️
rozumiem ti. uz len vydrzat a testovat. ak by ti bolo moc zle, chod na pohotovost. ale snad to bude ok,drzim ti palce🙂
@janetinka27 utrogestan mám už len na 4 dní a ja stále.2 dni po vysadení dostanem ms tak uvidíme keď nepríde budem testovať 😉 ale ďakujem za.skusenosti.
Držím palce aj ja tebe 😊
@lapalma_x ďakujem krásne ❤️
Ahojte baby takže dnes je 12. Deň od injekcie výtok mám stále rovnaky akurát že jeden deň je hustý biely a iné je klasický tak neviem a sem tam má pichne v ľavom vaječníku a mám také mravencenie v strede podbruska. Utrogestan dnes večer beriem posledný krát .Myslite že už si môžem urobiť test ?
ano, vyskusaj🙂 mne uz prisla ms, ale u mna je to takto ok, tebe drzim palce🙂
@janetinka27 musím ísť kúpiť zajtra a skúsim . Takže.aj tak budem robít najskôr v stredu . Uvidíme . Ďakujem
Nevysadzaj hlavne utrogest kym si nespravis test...
@anjelicek26 utrogestan mám brať 10 dní a dnes to bol posledný deň.
@anjelicek26 už ho ani nemam doktor mi ho nariadil jesť len 10 dní
Tak ano 10 dni - ovulka +3/4 az ovulka +13/14 a predtym spravit test... ak pozitivny, smer lekar po viac tabliet... ak si vysadila progesteron tak dostanes mrchu, telo ani nezareaguje keby si tehu pravdepodobne :( Padnu hormony dole a spusti mrchu :(
@anjelicek26 tak keby som tehotná bola tak mrchu asi nedostanem nie ?
Tak ked radikalne klesne progestron, je to otazne, ci sa tehu udrzi ked je hcg este nizke... test si nerobila?
@anjelicek26 ešte nie . Doktor mi kázal brat len tyč 10 dní a test robiť až keď nepríde ms
ahoj, neskusala si test?
@janetinka27 ahooj akurát som si šla po ďalšiu radu. Po injekcii som 15 dní vcera som bola 14den a robila som si test ale ten bol negatívny . Dnes mala.prist ms ale neprisla. Ale bolesti v podbrušku mám ako keby mala už prísť. Nemám ich celú deň len ma.sem tam tak zabolí v podbrušku . Tak teraz neviem uvidíme počkám do pondelka keď nepríde ms tak urobím ďalší test
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ci sa zadarilo fakt este nemas ako vediet... po Ovitrelle praskne vajicko po 36h priemerne...takze si tak 5-6 dni po oplodneni, takze ci si/nie si tehotna nevie tvoje telo este nic... zle je ti pravdepodobne rovno s toho hcg, ved ti pichli kolko, 2000-5000 jednotiek narazovo? TAk to je tym... Podbrusko boli po stimulacii casto, vajecniky sa postupne vracaju na normalnu velkost, vytok netusim... ci sa zadarilo fakt mozes zacat sledovat priznaky tak 12 dni od injekcie...