Včera tomu bolo 6 rokov čo som prišla o prvé vytúžené bábätko 😭 od vtedy sú to roky snaženia sa,pre mňa nekonečná večnosť 😪 boli dní strávené u lekára,pitie kadejakých vitamínov,čajov, práškov a stále nič 😪😪😪😭 síce je pravda,že mám viac ako veľkú nadváhu. Ale podľa lekára je všetko ok,až na tú nadváhu. Aj som zmenila lekára,je tomu rok čo som ho zmenila a stále nič. Už som stoho zúfalá. Viete nejaké dobré rady,prípadne podpora ráda????😭😪🙏🙏🙏🙏
Ahoj podobný problém a vyskúšala som produkty Tiande a pomohli nam
@natalia1997 začni cvičiť....jednak schudneš a odreaguješ sa....veľa kočkám sa zadarilo keď začali s cvičením, jednoducho vypli, odviedli pozornosť na iný smer....a nasaď Gynex od Energy - nie, nie je na otehotnenie ale ženám upravil hormóny a potom sa zadarilo....nemusíš cvičiť nič náročné, treba začať aj vzhľadom k tvojje nadváhe postupne a žiadne kardio....pošlem ti pár linkov a vyskúšaj.....psychika robí pri otehotnení strašne veľa, vďaka cvičeniu sa začnú vyplavovať endorfíny....
@natalia1997 prepáč ale zmeniť lekára? Podľa toho čo píšeš sa ti venoval a robil vyšetrenia. Sama si napísala, že je VŠETKO ok aj na tú nadváhu. Tzn. treba zmeniť váhu a nie doktora.
výborné sú videá z HasFit - pozeraj for beginners alebo for seniors
alebonapr. toto to je statické cvičenie, cvičíš svojim tempom a len koľo vládzeš, čiže kludne zo začiatku len 15-20minut
https://www.youtube.com/results?search_query=sk...
tu je link na ten Gynex - pozri si recenzie na goole
https://www.energy.sk/sk/p/Gynex
@natalia1997 a umele ste skúšali? Príčina potratu? Vysetrovali vas? Vieš, ono je to citlivá otázka, ale stáva sa.... ste vobec "kompatibilni" mat spolu dieta? Ja s mojim ex som 7 rokov neotehotnela (umele som odmietala) a všetko bolo ok. Proste sa nam to nepodarilo a zaver bol ze asi nam to spolu proste nejde... so súčasným? Na prvú ovuláciu! Detto 2 babo. Za 2 roky mame 2 deti. Uz sa bojím aj sexovať 🙈🙃
Detto mala exkolegyna podobne... s bývalým manželom nic, 3x potrat aj z umelého...a s kolegom tiez ma 3 deti.
Urcite je to na zamyslenie ...
A co sa tuka nadváhy, urcite začni plávať. Pomáha to uzasne. Drzim ti palce, chapem ta co to je 😔
ked si nie ochotna schudnut kvoli dietatu, tak nadalej stracaj cas branim vitaminov, pitim cajikov a striedanim lekarov....🙈
Nam sa podarilo az ked som schudla…takze skus sa zamerat na to, aj ked viem ake tazke to je. 100% zdrava strana, troska pohybu.
Drzim moc moc palce.
Ahojte, odvtedy co sa s priatelom snazime o dieta,mam stale cca od ovulacie asi tak tyzden-dva pred menzesom bolesti vajecnikov,podbruska,ako keby to mam dostat.Takisto som mala zavrate.Tento mesiac sme to robili kazdy den,aby sme nepremeskali plodne dni a vcera som dostala menzes.O 7 dni skor.Uzivam Gynex,myslite,ze mohol sposobit ten skorsi menzes?Neviem preco to nevyslo ani tento mesiac,ved clovek robil kazdy den a aj tak nic z toho☹️Neviem kde moze byt chyba.A preco mam vzdy pred menzesom priznaky,ako keby som bola tehotna.Nikdy som to nemavala.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalia1997 skus naprotechnology, zilina abo poprad. rozoberu a budu s tebou sledovat podrobne cely cyklus niekolko mesiacov, podporia co treba.