6 mesiacov snaženia, ale test je negatívny

martinaamalia
6. feb 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať na názor. S partnerom sme svoji 6 mesiacov. Pred svadbou sme si pol mesiaca povedali ze už si pozor nejdeme dávať. Čiže 6 a pol mesiaca mame pravidelný( každý druhý deň) nechránený styk a stále menštruácia prichádza.
Menštruáciu som mala vždy 3-4 dni slabú taky stred. Tychto 6 mesiacov je menštruácia slabšia a slabšia skôr taká ruzovkasta voda alebo hnedastý hlien prvý deň,sem tam troska krvi ale zo zriedkavo.Bola som u Gynekologocky dva mesiace do zadu spravila mi ultrazvuk a povedala maternica je vyčistená ako po menštruácii žiadna cista, zevraj všetko v poriadku. No tieto dva mesiace mam ešte slabšiu. Ako som prišla od nej neviem čím to môže byť a nepríde mi to prirodzené,. Test stále negatívny aj keď túžime o dvoch čiarkach. Pijem alchemilku a užívam aj kyselinu listovú. Mam 26 rokov.

luccija
6. feb 2022

@martinaamalia bolo by dobré spraviť hormonálnu profil

martinaamalia
autor
6. feb 2022

@luccija marec mám ďalšiu preventívnu kontrolu po roku skúsim on požiadať.

ajko2011
6. feb 2022

@martinaamalia my s manželom plánujeme druhé. Akurát pred mesiacom som vysadila HAK tak si nedávame pozor už. 🙂 Ms po prvom mesiaci prišla. Užívam len kyselinu listovú.
Vám držím palce nech sa podarí. 👏

martinaamalia
autor
6. feb 2022

@ajko2011 tiež vám držím palce. My sa snažíme len o prvé ktoré si želáme viac než čokoľvek. A ďakujeme

ajko2011
6. feb 2022

@martinaamalia ja som pri prvom mala o 10 rokov menej ako mám teraz a pravdupovediac ani neviem kedy som otehotnela, neslovala som žiadnu ovuláciu ani nič. Proste sme si nedávali pozor a prišlo to. Teraz po mesiaci ms prišla, tak ideme ďalej. :-P

martinaamalia
autor
6. feb 2022

@ajko2011 ovuláciu taktiež ani neviem kedy je len približne plodné dní podľa kalendára ale tomu moc neverím už 6 mesiacov aj počas tých plodných dní mame pohlavný styk a stále nič. Tak hadam sa vám zadari co najskôr.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
azurova99
6. feb 2022

@martinaamalia tiež odporúčam.ovu testy ja mám ovulaciu posunutú, tiež záleží ži.mas pravidelny cyklus

lucylliana
6. feb 2022

@martinaamalia keď máš takú slávu menštruáciu tak to môže aj byť že máš nízku sliznica a aj keď je oplodnené vajíčko nevie usadiť, možno nebude ani treba robiť hormonálny profil, a nejlepsie keby ti aj gynekologička potvrdila ovulaciu lebo čo som čítala tak pri takejto slabej menštruáciu môžeš mať aj anovulačné cykli

martinaamalia
autor
6. feb 2022

@bambulienka25
Presne si myslím aj ja ze kalendáru sa nedá veriť. Ta moja ovu je dosť bezpriznakova. Snažím sa odsledovať aj aké mam pocity cez ovu, citlivosť pŕs alebo výtok no nieje to u mňa také ľahké. Tie ovu testy som neskúšala. A niekde som počula že je dobrá pravidelnosť no tiež ze spermie nestíhajú dozrieť a k tomu nemáme ešte vyšetrenia čiže neviem co je pre nás najlepšie preto každý druhý deň. No budem musieť pouvažovať troska to oddialiť ten pohlavný styk. Keď mi mame dojem ze čím častej tým skôr stihneme to vyzrete vajíčko. 🤔 A skúsim tu alchemilku vylúčiť a nechať kyselinu l. Ďakujem za radu

martinaamalia
autor
6. feb 2022

@lucylliana ďakujem za každú radu. V marci sa na preventívnej teda poradím, dám si zistiť ovu, aj všetky testy. A anovulacne cykly sú aké? Nevyznám sa veľmi v tom.

lucylliana
6. feb 2022

@martinaamalia anovulačný ciklus je ten v ktorom sa ti neuvoľní vajíčko teda nenastane ovulacia tým pádom spermie nemajú čo oplodniť

martinaamalia
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinaamalia
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucylliana
7. feb 2022

@martinaamalia neboj zadarí sa isto aj Vám len treba tomu trošku pomôcť asi treba

janetinka27
7. feb 2022

@martinaamalia ahoj, pol roka nie je este tak vela, vidim, ze to este ratas na 6,5 mesiaca 🙂 treba zistit, ci mas ovulaciu a ak je nejaky nedostatok, tak nieco doplnit a bude to. hlavne nerataj deti v rodine, bude ta to len stresovat a to je to najhorsie, co mozes urobit. treba si uzivat jeden druheho, ste mladi, potrebujete najma cas pre seba, obrusit trochu hrany, zvyknut si. ludia sa po svadbe casto zenu do dietata, ale ste novomanzelia, takze sa nikam neponahlajte. teraz mate to najkrajsie obdobie iba pre vas dvoch a babo pride.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre