6 -7 DPO menštruačné kŕče a bolesť v prsníkoch

16. apr 2021

Ahojte...asi tu bude veľa žien, ktore ma sfuknú, ako som si už zvykla, ale chcem sa spýtať tých, ktoré majú skúsenosť s týmto úkazom. Od včera mám menštruačné kŕče, síce slabé ale dosť zreteľné. Presne ako pri rozbiehajúcej MS. Večer, keď som už bola v kľude v posteli, ma kŕče stále neprechádzali a cítila som takú štiplavú bolesť akoby v strede maternice. Mám extrémne bolestivé prsia, spala som v podprsenke. Samozrejme, viem, že keby aj ide o uhniezdovanie, to nastáva až 10-11 dpo a nie takto skoro...ALE predsalen.. mali ste niektorá podobne príznaky takto skoro a šlo o tehotenstvo? alebo sa mam obávať nejakého zápalu alebo cysty? Ďakujem ❤

autor
16. apr 2021

Zabudla som dodať, ze MS mám mať az o 8 dní a takto skoro som nikdy nemala PMS, brucho ma začina bolieť max 1 den pred terminom

lucianne
16. apr 2021

Ahoj možno sfuknu aj mňa 😂 ale moja dobrá kamoška takto vlastne na to prišla ňu boleli prsia (kŕče nemala) dosť skoro pred MS. A ja jej hovorím ze nehrozí sak to je skoro ešte som ju ja sfukla že to není možné a bum ona je fakt tehotná teraz 7tt 😂 aj test si robila ešte pred MS a ukázalo jej slabo ale ukázalo. Nechcem ti tým dávať nádej ale môže sa stať. Držím palce ❤️

autor
16. apr 2021

@lucianne ja mavam same biochemické poslednu dobu takze s bojim robiť si nadeje, ale taket MS krce som este ani raz nemala... len keby som vedela pretočiť uz pár dní, nech si mozem aspon test spraviť :D zajtra to bude len 8 DPO. :/

lucianne
16. apr 2021

Ja som jej neverila pokiaľ nemala spravený test na ktorom to bolo fakt dobre vidieť. Chvíľku vydrz spravíš test a snáď sa podarí. 😉

autor
16. apr 2021

@lucianne dakujem za podporu 🙂 🙏

hanka555
16. apr 2021

Ahoj, ja som citila od 5dpo kazdy slabe menzesove bolesti...a 11dpo tehotensky test pozit😊

autor
16. apr 2021

@hanka555 ja som uplne vyštavena.. stale ma pobolieva v podbrušku ale presne v strede, nie vaječníky. Vcera to boli MS krče ale od dnes len na tom jednom mieste, v tom bode .. tak by som si spravial test ale este je strasne skoro ale velmi som nedočkava

hanka555
16. apr 2021

Treba vyckat😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre