4 dni mi mešká menzes, bazálna teplota je medzi 36,8 - 37,3

25. sep 2022

Ahojte dievčatá...chcem sa spýtať hlavne tých,ktoré už máte skúsenosť .Mešká mi 4 dní menštruácia,dnes je 32 deň cyklu ..mávam tak 26ty až 27....meriam si bazalnu teplotu tri dni a väčšinou je okolo 37..... nepociťujem veľmi príznaky,len ako pred Ms ..naliate prsia boľavé,pichanie v podbrušku, náladovosť,jesť mi ani veľmi nechutí,tak klasicky...snažíme sa o bábo rok ..kontrolujem si výtok ,je stále bielo priehľadný,ani náznak ružovej alebo červenej ..test doma nemám,pôjdem kúpiť až zajtra,preto ma napadlo,že sa skúsim poradiť tu...ďakujem za všetky názory...

anjelicek26
25. sep 2022

Tak nazor - mozno si tehotna... bohuzial budes musiet pockat na test, to, ze meska je dobry znak samozrejme... ale telo nas obcas strasne klame, takze tak...

vahcaac
25. sep 2022

Mala som podobne príznaky pri tehotenstve. Ale aj keď som nebola tehotná.

autor
25. sep 2022

@anjelicek26 áno môže byť ,že klame......len mne ešte nemeskala menštruácia viac ako tri dni..preto mi to je divné,hlavne,keď už mám 32den cyklu

vahcaac
25. sep 2022

Šup šup po test 🙂 daj potom vedieť ❤️

martinka13
25. sep 2022

No test Ti dá relevantnejšiu odpoveď, ako ktokoľvek na koníkovi....

autor
25. sep 2022

@martinka13 áno viem,otestujem sa..stále MS neprišla...cítim sa dobre zajtra je 33den uvidíme

saxano2222
26. sep 2022

Drzime palce, nech meska z tych spravnych dovodovv 🙂

autor
26. sep 2022

@saxano2222 ďakujem dnes je 33 deň a nic stále,žiadna MS...cítim sa super,mám skvelú pleť,spalo sa mi dnes ako nikdy,akurát chodím stále cikať...dnes si pôjdem kúpiť test a uvidím ..jesť mi nechutí len zdravé veci,stále dookola jem fazuľové struky a lososa 😅včera som si dala žemľu so šunkou a skoro som sa pozvracala...ak som tehotná,tak zrejme budem len na zelenine a rybách aj z vajca má naplo,z omelety...nikomu som nic nepovedala,že mám podozrenie .ani priateľovi. Myslí si že všetko ok...chcem počkať až po teste ,keď to bude jasné

saxano2222
26. sep 2022

Jasne chapem, nebudes rozkrikovat este pred // ciarkami predtym ako si si sama ista.
Tak to riadne rychlo nastupili priznaky. Na 34DC by uz mal test presne ukazat ;) , teda samozrejme zavisi od ovulacie.
Kludne daj vediet potom 🙏🏻

vahcaac
26. sep 2022

Obdivujem tvoju trpezlivosť, ak si si test ešte nespravila 😀😀😀

autor
26. sep 2022

@vahcaac áno nespravila, prepáčte,ale všade čítam,že kým nemeska MS do 35 dňa cyklu,je to zbytočne 😅😅tak som sa rozhodla nechať to na zajtra...pretože ,stale čakám,či nezačneme krvácať ..ale stále nic...takže zajtra na obed ak nič nebude do rána..urobím už test 🙂

autor
27. sep 2022

@vahcaac 🙂 ❤️ tak predsa

anjelicek26
27. sep 2022

Tomu hovorim kolajnice, gratulujem.

vahcaac
27. sep 2022

Gratulujem ❤️❤️❤️❤️❤️

autor
27. sep 2022

@anjelicek26 ďakujem Vám ♥️😍teraz iba rozmýšľam o spôsobe ako to oznámiť a je taký uprsany deň,že neviem,či to nemám nechať na inokedy,čo si vy myslíte,mám to hneď povedať priateľovi,alebo počkať na vhodnejšiu chvíľu 😊
@vahcaac

vahcaac
27. sep 2022

Hneď. Sprav mu ten uprsany den krajším 😊😊

saxano2222
27. sep 2022

@autor
gratulujem ❤️❤️ tak to nie je pochyb pri taych ciarach ako su tieto.
ja som predtym tiez vymyslala prekvapenia pre manzela ale nedokazalq som to dlho tajit, asi 1-2 dni
ale ty mas bohovaku trpezlivost skrz tie testy tak ak mas nejaky tip na prekvapko zorganizuj, teraz ma prsat stale takze hociktory den spravis krajsim
aj ten najviac slnecny ☺️
drzim vam palce nech tehotenstvo prosperuje ;)

autor
27. sep 2022

@vahcaac
@saxano2222 áno trpezlivosť celkom mám ,ale tak uvidím ako príde domov z práce,či nebude mať on z počasia náhodou zlú náladu lebo pôjde autom 1,1/2 hodiny z Bratislavy 😅ak budem večer cítiť,že je správny čas,tak mu to poviem 😊😊ďakujem Vám ♥️

saxano2222
28. sep 2022

@autor
No co uz sa tesite v dvojici ? 🤰🏼

autor
29. sep 2022

@saxano2222 áno jasné tešíme 😊😊❤️❤️❤️❤️❤️chvíľu si myslel,že si robím srandu,lebo sa nám rok nedarilo,tak nechápal...ale už chápe,že je to fakt 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre