Dobrý večer chcem sa opýtať žien čo majú skúsenosti prosím sprosté reči si nechajte nedávam sem oštaty tehotenský test...do ovulácie mám 4 dni včera bol nechránený sex s tým že partner nevytiahol..má niektorá z vás skúsenosť že by sa mohlo zadarit aj tak 🙂ďakujem za odpovede ...
@lucka27375 ďakujem za odpoved jasne poistime to 🙂 dúfam že priateľ bude vladat 😄
Skúsenosti nemam ale podla studia sa vie, ze su to najplodnejších dni a spermia ak zdravá, moze prežiť aj 5 dni a počkať si..
Myslim si ze on bude len rád :D
6 dní prežije, dcéra je živý dôkaz 😀
Umna spermie neviem koľko vydržali pretoze sme raz mali nechraneny na 7dc a OVU mávam 13/14dc tehu som vtedy bola🤰 buď bola OVU skor alebo spermie prezili aspoň 6dni 🤦♀️😂😂😂 neviem deje sa kadečo
My sme sa "snazili" 2 roky nikdy som nesledovala ovulku ani nic nechali sme tomu volny priebeh a otehotnela som posledny den menzesu takze podla mna je mozne vsetko
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim si ze to mozne je 3-5 dni to kľudne v tebe vydrží, poistite to ešte aspoň každé 2 dni aspoň 2x