3 roky sa nám nedarí otehotnieť a všetci v okolí čakajú druhé bábo

7. sep 2024

Ahojte, musím sa vam tu trochu vypísať. Snazime sa uz 3 roky o babo ,nedari sa nám. Všetci okolo mna čakajú uz druhé babo po roku od prvého tehotenstva a najhoršie je ked sa spýtajú,,kedy ja,, 😏. Som z toho úplne sklamana,kolko x revem doma do vankusa ze prečo ja? Cakam na vyšetrenie u gynekológa,snad ma posle niekam🙂ako ste riesili taketo situácie,co ste odpovedali ak ste nechceli o tom všetkom hovoriť? Ďakujem

thereisabear
7. sep 2024

"Uvidíme" a zmeniť tému.

januska12323
7. sep 2024

Keď si veriaca - keď pán Boh dá, keď nie si - keď sa podarí. A zmeniť tému.

tetapetra
7. sep 2024

Ja som odpovedala drzo, nikdy. Čo koho do toho.

michaela329
7. sep 2024

Nerevať, riešiť u špecialistov-čas uteka. Tie otázky prestanu, stačí nereagovať. Ja som zo začiatku snažila vysvetľovať. Potom som už jednoducho povedala neviem, a ešte neskôr ignorovala.

lakebabe
7. sep 2024

Neboj sa príde deň, že sa prestanú pýtať. Ja hovorím každému, ze nikdy a mam svätý pokoj

kikushaa
7. sep 2024

Ja som odpovedala popravde ze sa nedari, prve bolo hned, druhe prislo az ked sme sa zmierili ze prve bude jedinacik 🤷🏼‍♂️

svetlonos
7. sep 2024

Normálne by som povedala, ze idealne aspom to prvé už pred 3 rokmi! A ze takéto otázky otázky dávajú ľudia, ktori nerozmyslaju - ako ja kedysi!
Qni ma v mladosti nenapadlo zamyslieť sa, že sa môže nedarit. To myslím tak do 18 som mala. Potom uz som sa také capiny nepytala, ked mi kamaratka povedala, po koľkých rokoch sa im narodilo bábo.
Je to sprosté sa pýtať
Povedz pravdu, že ťa iz inavuju tie otázky.

ivangeline
7. sep 2024

Jasno naopak myslím, že je dobre o rom hovoriť.

sense
7. sep 2024

Ja som povedala pravdu ,

thirstymonk
7. sep 2024

Neviem, prečo sa všetci do toho starajú a prečo to všetci musia riešiť. Minule suseda si prišla autom k nam po cuketu a jak odchadzala, vybehli moje deti. "No neže ti ich prejdem, bo si budeš musieť ďalšie spraviť"... Ha-ha-ha... kopec srandy jak v hirošime. Neviem, čo to koho trapi, koľko mam deti atď. Aj mňa to fakt sere, že sa do toho dakto stara. Ja sa do nikoho nestaram, či ma 0 alebo 99 deti, je mi to šuma fuk.

A mimochodom, slovné spojenie "urobiť si dieťa" je asi to najodpornejšie, čo sa dá povedať v jazyku elfov, entov a ľudí :D Fakt z toho riham...

bubinko1506
7. sep 2024

Ja som odpovedala: Skor neskor ako skor😉. Alebo potom jednoducho: V sobotu.... Nam sa dvojicky podarili po 4 rokoch vysetreni a pokusov cez IVF. Inak, do CAR k specialistovi mozes ist aj bez toho, aby ta poslal lekar, odporucam potom obehnut si pred prvym pokusom aj reprodukcnu imunologiu, hematologa.

autor
7. sep 2024

@bubinko1506 a co sa rieši u hematologa?lebo k nemu chodím a idem o dva týždne tak aby som vedela na co sa pýtať 🙂

dasa234
10. sep 2024

Riešiť u specialistov a na to specializovanom centre, a okrem seba vyšetriť aj manzela (spermiogram). Držím palce.

helenbozka
10. sep 2024

Čo je ostatných do Tvojej rodiny? Akože, ostatní od Teba čakajú už od prvého decka, že za hneď vrhneš na druhé? A vôbec, kto su tí "všetci"... Mám teóriu: nedarí sa Ti otehotnieť, lebo si pod tlakom okolia, veľmi si pripúšťaš ich blbé narážky. Keď sa ma občas " okoloidúci" opýtali, " kedy bude druhé?", iba som vravela, že ešte je skoro, chcem sa najprv poriadne venovať prvému a hlavne ho vychovať - nie si to "odbiť"... A hotovo, f*ck off

veroniculienocka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
12. sep 2024

Zo zaciatku som aj ja bola ako ty. Ostala som zarazena a doma sa vyplakala. Mna vzdy sokovala netaktnost ludi. Mala som obdobie,ked som sa uplne vyhybala ludom,nechodila som na ziadne stretka,grilovacky a podobne,aby som nemusela byt tercom takychto reci. Uz ked som sa zmierila so situaciou,zacala som odpovedat nieco v tom style,ze vas uz nedobehneme alebo nie kazdy ma take stastie. Hlavne ta odpoved nie kazdy ma take stastie vzdy zafungovala a clovek ostal zarazeny a kym sa zmohli na slovo,tak som zmenila temu.

holka31
17. sep 2024

Ahoj. Ja presne viem o čom píšeš. :( tiež som z toho na nervy roky sa nám nedarí. Každý okolo ma deti moje sestry už dokonca veľké. Nebaví ma počúvať tie blbé reči ľudí. Vedia o tom prd a dupľom tí ľudia ktorým sa podarilo na prvý šup. Pomôže jedine nevšímať si to i keď to je ťažké. Čo je koho do toho.

petronela1985
17. sep 2024

Máš sekundárnu sterilitu, po troch rokoch je na toto gynekológ krátky. Smer CAR. Čo sa týka blbých otázok, ja budem mať medzi deťmi 9 rokov, prešla som rôznymi otázkami a odpoveďami a najviac sa mi osvedčilo - keď sa nám podarí. Každý sa dovtípil a prestali sa pýtať.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre