3 mesiace sa snažíme o dieťatko a stále nič

monca2332
4. mar 2016

Dobrý večer máme taký problém už sa tri mesiace snažíme o dieťatko a stale nič mám aj pravidelne menzes a už neviem čo mám robiť ☹ Máme už päť ročného chlapčeka a uz by chcel aj on súrodenca.Ďakujem za každú radu

guinevre
4. mar 2016

@monca2332 Tri mesiace nie je taka dlha doba, niektori sa snazia aj rok-dva. Skuste sa viac snazit vtedy ked (teoreticky) mas plodne dni.

misel0806
4. mar 2016

@monca2332 ja su tiez myslim ze tri mesiace su nic. Ja sa snazim toti bude stvrty rok a nic😢😢😢😢😢 snazim sa nonstop a akosik sa mi nedari. Hadam sa stane zazrak a budem mat aj druhe babeno.😁😁

tyelde
4. mar 2016

niektorý sa snažia aj roky a nič, niektorým sa podarí aj bez snaženia...nechcem ťa demotivovať, len konštatujem, že nemôžeš očakávať okamžité výsledky...čo má prísť príde, hlavne to nevzdávajte 🙂

bonaqa2013
4. mar 2016

naša známa to už aj vzdala, uspokojili sa s tým že zostanú len pri dcére. a po 20 rokoch zostala tehu.
Dcéra mala krátko pred svadbou keď sa im narodil syn. aj dcéra mala rýchlo dieťa a tak s maminkou spolu kočíkovali. V súčasnosti chodí syn už do 2 triedy - spolužiak s mojou dcérou. Nádej zomiera posledná....

livocka21
4. mar 2016

Na oplodnenie treba v priemere 100 stykov....u niekoho viac u niekoho 1...😊... Tri mesiace je kratko...po roku by som sirobila starosti....

patka33
4. mar 2016

@livocka21 to mas z kade tu info o tych poctoch?

ukulela
4. mar 2016

@monca2332 je to este kratko.este netreba ani k lekarovi ...ale teda pre zaciatok by som si nasadila kyselinu listovu a zvazila ovulacne testy, aby si vedela, kedy presne mas plodne dni.

rheuska
5. mar 2016

Kamoska dostala odporucenie od gynekologa. Nesexovat dva tyzdne pred ovulackov. Pozor chlap nema ani masturbovat no a potom pustit plnu davku. Ona to dodrzala a otehotneli vzdy na prvy krat. (ona ma vsak problem udrzat plod). Kazdopadne tehotenske vitaminy alebo kyselina listova neublizia. Ale tri mesiace ozaj nie su nic. To by ta aj lekar v dverach otocil a poslal domov.

livocka21
15. mar 2016

@patka33 som citala dakde 😀

kalerabik1
15. mar 2016

Zacni si meravat teplotu kazdy den aby si vedela kedy mas ovulaciu-teplota je najspolahlivejsia a vtedy ked zaznamenas podla teplot ovulaciu tak sa snazte a ak je vsetko u vas zdravotne v poriadku babo na seba nenecha dlho cakat

nela6
15. mar 2016

@monca2332 je skoro robiť z toho problem, ale na druhej strane je aj extrém 20r čakať na zázrak, ja osobne som chcela, že ak sa nepodarí do roka tak to začnem riešiť, hľadať kde je problem aj za pomoci testov atd 🙂...som čitala také všeobecne odporučanie, 2x denne mať styk počas plodných dni ;)

hors
15. mar 2016

No 3 mes je malo velmi ja na 1 syna som cakala 2 roky .No skor si myslim ze moze to byt aj psychka kedze predpokladam ze nato myslis stale ze chces.No ver ,ze to pride len musis pockat a dat tomu cas pokial to nepride do 1 r tak to zacni riesit.

worker_falcon
15. mar 2016

@livocka21 veď sto stykov je akurát na 3 mesiace 😀

ettella
15. mar 2016

@worker_falcon u koho ako 😁 u niekoho mozno ani za rok 😊

lucka1987
15. mar 2016

@worker_falcon hmm. u nas 5 mes.. ale to preto ze chlap nie je kazdy den doma 😝 😀

mimcurik
15. mar 2016

ja som otehotnela po roku snazenia v neplodne dni nakoniec

mysga
15. mar 2016

@monca2332 tu ti asi nikto s týmto neporadí. My ideme na to prvý mesiac a plánujem hneď otehotnieť. :D Takže chápem, že ťa to začína vyčerpávať. Asi ti pomôže len nesústrediť sa na to, že chceš dieťa. To som zatiaľ videla zabrať asi 100x 🙂

elviku11
15. mar 2016

@monca2332 Kup si ovulacne testy, aby si vedela kedy su tie spravne dni, kedy sa mate pokusat. Ked sa nepodari ani dalsich 6 mesiacov, tak by som sla ku gynekologovi, nech ta vysetri. Pre istotu. Ci ta ovulacia vobec prebieha, ci mas hladiny hormonov v poriadku, ci ti nejaka latka nechyba. A samozrejme manzel na spermiogram. Niektore chyby sa daju lahko napravit, len o nich treba vediet 🙂

livocka21
17. mar 2016

@worker_falcon by si chcel 😀

bonaqa2013
19. mar 2016

@livocka21 no tak to hádam nieaž tak veľa. sesternica bola na svadbe kámoške, dostala tam družbu a o 4 mesiace môj ujco robil svadbu. chválihodné je , že ich dcéra má už 20 rokov a oni sú stále manž.

tomasko27
19. mar 2016

Neviem ci je to recept ale niekto tu pisal ze dva tyzdnne nic a potom to skusit a nam to tak vyslo len stym ze mi sme to dlhsie nerobili ako dva tyzdne.Rozhodli sme sa ze nechame tomu volny priebeh a po ms sme skusili a hned to vyslo co nas veeelmi prekvapilo a 6.4 mame termin 🙂

petraslov
19. mar 2016

Skús si okrem kyseliny listovej nasadiť aj vitamín E, mne osobne to pomohlo.

monca2332
autor
27. máj 2016

Ďakujem za každú radu ale som veľmi šťastná že už príde nášmu Timkovi súrodenec som v 14 týždni 🙂

mysga
27. máj 2016

@monca2332 jej, ja som ti tu pisala, že ideme na to prvy mesiac a hned planujem otehotniet :D Aj sa tak stalo :D A gratulujem ti 🙂

monca2332
autor
27. máj 2016

@mysga ďakujem 🙂 a aj tebe gratulujem 😉

speci_rodinka
26. nov 2018

@monca2332 skus si najst fohow damske tampony precisti sa nimi tri x za sebou a potom skusajte opat. 🙂

speci_rodinka
26. nov 2018

@monca2332 oprava tlesom sa vyjadila otom uz neskusajte len tej dusicke daj vediet ze si pripravena a ze uz moze prist🙂

dianka3
19. jún 2022

@monca2332 a ako sa ti to nakoniec podarilo? teda 😆 akym sposobom,az po 5 mesiacoch a co zabralo?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre