Chcela by som sa spitat...S manželom sa skoro 2 roky snazime o mimi, 2x sa nám podarilo ale bohužial sme o mimi prisli . Manželova babka mala s tymto tiez problem z 5 tehotenstiev má 1 dieta. Može byt že sme to "zdedili" aj my ??na genetiku ideme o tyzden tak chcem vedietb ake mate skusenosti..
Dakujem..
a neposlali ta na hematologiiu? najcastejsou pricinou potratov zvykne byt trombofilia...
ahoj nemusi to byt genetika mozes mat slabu maternicu ktora nedokaze babatko udrzat to je tazko co je pricinou cim viac to clovek chce tak jeho sen o babatku je nedohladne
@dada0000 - ono bez poriadneho vysetrenia su VSETKO len dohady - moze byt milion problemov - chlamydie, ureoplazma, zla zrazanlivost krvi, zrasty, preklopena ci dvojita maternica, problemy zo stitnou zlazou, zvyseny prolaktin, geneticke vyvojove vady v kombinacii ty a tvoj manzel.
Ale toto riesi lekar! A ty si musis vsetky vysetrenia vydupat!
no to fakt moze byt vela toho co to moze byt a moja mama mala s druhym manzelom problemy s krvnymi skupinami alebo len ty mas slabu maternicu proste je toho vela a mala by si ist na viac vysetreni nech sa to zisti co to je a podla toho sa postupuje drzim palceky 😉
preste tak,priklanam sa pre geneticke vyšetrenie mutacie genov - a nasledne hematologiu. aj my sme 2x prišli o babo a potom vdaka hematologii sme v pohode prišli k dalším dvom huncutom 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som potratila dvakrat bezpriciny prvykrat v maji 2006, vmaji 2007 a potom sa mi narodila krasna dcerka Sindy v septembri 2008 predtym som porodila 4 deti teraz cakam v aprili dalsie a v genetike to byt nemusi vsak uvidis co ti povedia