Ahojte viem.ze sa uz o tom vela popisalo ale predsa ešte skúsim. V maji som absolvovala kyret v 8t. Bolo to 2 tehu. Prve bolo bez komplikacii akurat som sa zacala liecit na stitnu zlazu(eutyrox 25mg)nic vazne. Po 3ch mesiacoch po kyrete som otehotnela znova a opat ten istý scenar. V 5t slabe spinenie a zase to nevyslo. 😪Pricina nezistena. Viete mi poradit ak mate skusenost ci viem ziadat u dr nejake testy vysetrenia? Ak ano ake? Velmi chceme druhe bbo
Som presne ten isty pripad navyse nam sa uz po druhom nedti otehotniet nejaku chvilu.u gynekologa si pytaj vymenne listky na stitnu zlazu na endokrinologiu,na hematologiu,na genetiku a prioadne by som ai na tvojom mieste zaplatila aj reprodukcnu imunologiu v Nitre alebo BA.
@bajjka hej je tam aj 3 mesacna cakacka a v Nitre sa plati 250€.Nie som lekar tak to vysvetlim laicky.Vysetruju ci zena netvori protilatky proti plodu,ci ho nieco z nej nezabija,stare zapalove procesy ktore mozu mat vplyv na plod a taktiez nieco ako kompatibilita muzovych spermii.kontroluje sa reakcia na muzove a cudzie sperie myslim.no ale moze to dopadnut aj tak ako u mna ze som uplne v poriadku a 2 potraty za sebou.nevysvetlene.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@majka2307 ahoj ja mám to iste za sebou len na rozdiel že my sme mali prvé tehu úspešne a potom dva potraty po pól roku scenár ten istý hematóm pri plode a srdiečko nebilo bola som na všetky testy genetika hematologia výsledok syndróm lepivych doštičiek či to bude skutočná príčina sa uvidí pri ďalším tehu držím palce