Ahojte myslíte že by mi uz niečo ukázal test ak mám dva dni do ms ?
Poz.ovulacny test som mala 17.3.
V nedeľu som mala jeden krát trocha krvavý hlien a potom dva dni keď som sa utrela na paieri slabunko hnedé špinenie moč som mala čistý
Bojím sa sklamania
😏😏😏
@ingrida1127 mne test ukazal na 13 den meskania je to individualne za vyskusanie nic nedas
Urob zajtra test z prveho ranneho mocu a uvidis 😉 mne takto ukazal den pred ms 🙂 ale samozrejme ak nahodou nie a ms aj tak nepride, vzdy je sanca, drzim palce 😉💪🍀❤️
Mne ukazal test ducha az na 4ty den meskania.. aj to tak, ze som ho uz drzala nad košom, ze ho vyhodim, a zrazu duch, čiže, byt tebou počkám 🙂
Môže aj nemusí ukázať, ja by som asi počkala. Akože ak zajtra spravíš a bude negatívny tak stále bude šanca, že si aj tak tehotná ale ak nechceš byť zbytočne sklamaná tak ja by som asi počkala normálne či teda bude ms meškať alebo nie a až potom by som robila test 🙂 A držím palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze ukazat ale aj nemusi. Ak sa bojis sklamania tak radsej uz pockaj tie dva dni ci pride ms