Ahojte, je tu niekto kto netrpezlivo čaká na výsledok či sa konečne zadarilo? Môžeme sa podporovať navzájom ❤️🫶🏼
@luciabasistova držím palce ❤️✊🏼🍀
Merias si BT? Alebo ako vieš ze kedy bola ovulácia?
@luciabasistova nemeriam. Mala som injekciu na prasknutie folikulu
Aha tak dobre.. ja som brala clostilbegyt a podla btt viem, že ovulácia bola tak uvidíme 🥰😇
@luciabasistova ja tiež clostil + injekcia. Osobne neviem kedy bola ovu lebo som necítila nič tak snáď to vyšlo 😁
Tak ja sa pripájam, to isté čo vy, clostyl a injekcia, držím palce všetkým 😊✊🍀😇
@alenka1609 kedy si pichla? 😊🍀
Ja som len clostil bez injekcie...tak uvidíme...ci nám to vyšlo.
V piatok
@alenka1609 a baby neviete do kedy budú testy pozitívne? Dnes som skúsila test ale je pozitívny, samozrejme to z tej injekcie...
@alenka1609 jasne že budeš mat ešte pozitívny 😊 takých 10 dni býva pozitívny. Minuly mesiac som mala 14dni pozitívny
Hmm aha tak ok
@alenka1609 ja väčšinou testujem skôr aby som videla ako čiarka mizne že mizne hcg z injekcie a či bude opäť tmavnut
Aha tak ja mám prvý krát injekciu, clostyl som už mala ale bez injekcie takže som v tom nová,neviem ako to všetko funguje 🙂
@alenka1609 no aj v pribalovom letáku máš že môže ukazovať falošne pozitívny až 10dni. Mne ukazoval minuly cyklus cez 14dni čiže nedá sa povedať koľko presne bude ukazovať tebe. Pri ovitrelle som mala na 10den negatívny. Preto budem asi skôr testovať aby som vedela kedy zmizne gonasi z tela
Tak určite to tam bolo napísané, ale jednak aj zo strachu som nečítala hlavne kvôli nežiadúcim účinkom a aj preto že injekcia bola zabalená a nechcela som ju otvárať keď mi ju išli pichať.
Tak to sa ešte nacakame,🫣 inokedy ten čas tak letí a teraz sa nemôžem dočkať 😏
@alenka1609 hej tieto dni sa tak extrémne vlečú 🙄 v živote som nemala takéto dlhé dni ako keď čakám po injekcii či to vyšlo 😅
@alenka1609 no to čakanie je masaker ..ja si meriam BT tak uvidíme ci to vyšlo..ale teplota sa drží hore stále.
@luciabasistova tak super vyzerá to nádejne, držím palce 🙏🍀✊
@alenka1609 marí sa mi niečo alebo som už premotivovana? 😅🙏❤️
@luciabasistova ja pekne vidím dve 😊🍀🫶🏼
@luciabasistova hej je to tam aj ja vidím 🍀🙏😊
@alenka1609 skúsila som iný no neviem ci dačo z toho
@luciabasistova vidím to aj tam, ja som skúšala dnes či už to bude negatívne,ale zrejme to tam ešte trochu je,ale inak je už slabší test. Neboj bude to v poriadku, držím palce ✊😊🍀
@alenka1609 ukaz aký si mala 😊 ja dnes takto. 9dni od pichnutia
@luciabasistova super gratulujem 🙏🥂🍀 len sa to drží ako má 😊✊ aspoň jedna z nás
@luciabasistova strašne slabulinke ani neviem či to uvidíš, skúsim ešte zajtra a pozajtra
Ja som tu odpoveď poslala lucie 🤦🏻♀️ ale však pozri 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
AHOJ ..ja mam dnes 3dpo...držíme si palce