Ahojte, písala som aj do skupiny grafy BT ale asi nikto nemá s týmto skúsenosť, neviem čo si mam myslieť o tomto mojom grafe. Dnes som 16 dpo, bezne mam LF 14-15 dní, včera na 15 dpo teplota ráno klesla už som čakala teda že MS príde ale stále nič. Dnes som myslela že teda to príde, a že teplota klesne ešte viac dole už pod hranicu ale stúpla. No test bol biely úplne. Čiže teraz neviem ak nepríde ms do pondelka ísť k dr na kontrolu či nemám cystu? Môže cysta tak držať teplotu hore a testy biele? Nemám ani žiadny výtok, bolesti, včera tak som cítila že už asi ide ms že to príde ale do dnes nič. Ani.bolesti, prsia nebolia. Proste sa cítim normálne. Test by už ukázal hoc aspoň ducha nie? prípadne čo by tak mohlo držať teplotu hore?
@viikkki no cyklus praveze tak 30 dní max som mala 35 ale to ešte predtým než som začala brať fytosoju na rast vajíčok odvtedy aj ovulacia začala chodiť skôr a cyklus bol 30 dní. Ale tak LF by mala byt stale rovnaka nie? čiže aj mám 14-15 dnovu tak dnes je to už 16 dpo a stale nič :( sa bojím teraz či keď sa fakt posunula ovulka aj napriek ovu testom a hlienu, a ja som zobrala Duphaston už na 2DPO či som si nezablokovala ovulku a preto mi mešká. A uhniezdovanie tak neskoro? to sa mi nejako nezdá je to vôbec možné až tak neskoro?
@milka1988 Kedze si uz pred tym mala taky velmi dlhy cyklus, pockaj do tych 35 dni... ak ani potom neprise MS, ja by som isla do labaku si dat urobit tehotensky test z krvy ako samoplatca a podla toho sa zariadila.
@andreatytler ano mavala som do tych 35 ešte v čase keď sme dieťatko sa nesnažili a nevedela som o svojom cykluse takmer nič. A od kedy beriem fytosoju a gynex na upravu cyklu sa mi skrátil ale mne nejde do hlavy tá LF teraz že je to už 16 deň a stále nič. test som robila mama test a bol uplne biely, čiže moc neverím že z krvi by niečo bolo vidieť. Ešte uvidím ako ráno teplota, to by mal byť 32DC ale 17DPO. Je to zvlášte nečakala som dnes ráno že teplota znova pôjde hore. snáď to nebude nič vážne
@dadus_ka uplne biely ako sneh bol, ja som pozerala aj pri okne a fakt ze ja vidim tu na roznych testoch duchov kym iny nie takze to by som urcite videla aj na mojom ale ani naznak totalna beloba. Preto si nemyslim ze to bude tehu, ale nieco ine. Nevies ci cysta moze drzat hore takto teplotu? Alebo ak by sa mi fakt posunula ovu a bola 18-19 tak som tym padom 13DPO. Lenze to by som nemala pozitivne ovu testy 14-15DC, na 16dc uz bol negativny. zahada toto cele. Ani prsia ma uz nebolia prestali, nemam ziadne bolesti nic, ako keby som bola hocktory den pocas cyklu
Ovulacia moze kludne prebehnut do 48 hodin po pozitivnom teste, aj podla teploty by ovulacia mohla byt 29.11. 13 DPO este moze byt test biely aj pri pripadnom uspechu, ak bolo uhniezdenie neskor. Drzim palce.
@pondelok01 hm no oki tak pockam este 🙂 dakujem
@milka1988 No LF faza by mala byt vzdy ronako dlha takze ak si si naozaj spravne stanovila tu ovulciu je to cudne.
Vies ten krvny test som navrhla preto lebo vidim ze sa snazite a mne by to nedalo byt takto v neistote.
@andreatytler no na tie ovu testy ked som si robila som sa pytala aj v skupine o testoch pre istotu ale urcite bola ciarka silnejsia ako testovacie 2 dni a na treti už bola slabučka a už ani hlien som žiadny nemala preto si myslim ze bola stanovena dobre. Ale tak asi len najblizsie dni ukazu. Ten test si mam spravit u gyn?
@milka1988 Nie... pocula som ze zeny chodia priamo do labaku a zaplatia si to ako samoplatca, kedze nebudes mat papierik od lekara.
@andreatytler tak to som nevedela. Nechcem tam hned ist este, pockam asi co prinesu najblizsie dni a zariadim sa nejako. Mozno keby som mala aspon prsia nejako ze ma bolia, zilky, zvacsene, bolesti v podbrusku tak by som si aj myslela ze som tehu keby hoc aky priznak som mala. JE to zvlastne cele. Ked mi meskala predtym nemerala som BT nrobila ovu testy tak som nevedela ani kedy bola ovulacia. Cize ked meskalo v skutocnosti meskat ani nemuselo ale ta LF ked je stale rovnaka..
@milka1988 Ja som nemala ziadne priznaky akurat na hrozne nocne potenie, ale to som si nespajala s tehotenstvom.
Zelam ti aby ti to vyslo a bola si zdravo tehotna.
@andreatytler ráno už teplota klesla tak asi dnes môžem už možno čakať milostivu že sa dostaví
@dadus_ka no zrejme to fakt bola posunuta ovulacia i ked je to napriek testom hlienu divne lebo dnes prišla ms po tom čo rano teplota klesla. A to mi už vychádza na 14DPO čo mám takú presne LF. Ale žeby mi po pozit ovu teste vyšla ovulácia až o 2-3 dni zvláštne ale vidím že to sa nedá spoliehať na nič už :D
Ja som mavala tak pol na pol ovulaciu bud v den pozitivneho testu, alebo do dvoch dni. Pozitivny test signalizuje narast hladiny hormonu, ktorym sa potom uvolni vajicko, to uvolnenie nie je hned, moze to trvat. Myslim, ze aj na ovulacnom teste pisu, ze k ovulaciu pride za 24-48 hodin po pozitivnom teste.
@pondelok01 ano ano toto viem ale po tom co ovulacia prebehne stupne az teplota cize ak som mala pozit test 15DC stupla 16DC cize to by malo byť tych cca 24 hod alebo ak sa budeme riadit ze test bol pozit uz aj 14DC tak je to 48 hod.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa máš posunútu ovulaciu