Ahoj baby , prosím , chcem sa Vás spýtať , či ste niektorá mala niečo podobne . Som 16 dni po ovulácii, teplota sa drží stále hore , testy biele a MS stále nikde. Bolia má aj prsia par dni , ale len chvilkami , myslela som si že mrcha príde ale nie . Myslite že je šanca že by to mohlo byt tehu ?
@pondelok01 lutealnu mavam tak 14-15 dni
Je mozne, ze ovulacia bola az o den neskor. 1DPO az 19teho, prva vyssia teplota ako predchadzajucich 6 dni bola vtedy. To by si bola 15 DPO a krvacanie pride zajtra. Mne castokrat klesla teplota az na 2-3 den cyklu. Ale negativny test takto neskoro, z toho asi noc nebude bohuzial. Ovulacne testy si asi nerobila, sudim z toho, ze cerveny krizik je prerusovana ciara, nie plna?
@pondelok01 nie nie ja nerobím ovulacne , pri PCO zbytočne .
@raja95 ale ďakujem baby 🙂 nech sa už spustí budem vďačná . A nič z toho je mi to jasne 😄už štvrtý rok snaženia nič 🙂 už ani neverim že to niekedy vyjde
Ja mám pco..a oplatí sa robiť ovu testy... Skús aj ty....
nádej umiera vždy posledná veľa žien malo pozitívny test aj po týždni meškaní a poznám jednu ktorej meškál menzes 10dni až vtedy mala pozitívny test a aj to slabo
Tiez mam taketo cykly, pri kratsich mam ovulaciu okolo 20 dna, a potom su take 40-50 dnove, pri ktorych sa idem zblaznit, nekonecne dlhe, takze ti rozumiem. Drzim palce, aby vam to vyslo. Nam sa zadarilo az po 3 rokoch, v mesiac, kedy sme to uz vzdali a sli na vstupnu prehliadku v CAR.
@noemikatka hej hej aj ja poznám taký prípad 🙂 predsa každé telo je jedinečne a iné .
@pondelok01 Ďakujem pekne 🙂 zatiaľ mame všetko ok , hemato , repro , všetko . Už len čakať na termín do Brna keďže tu na Sk sme mali zlu skúsenosť s centrom
@noemikatka to su ale zeny, ktore si nesledovali ovulaciu meraniami. Negativny test na 14 DPO je velmi jednoznacny.
@pondelok01 ak také ženy nepoznáš tak 🤷♀️ ale ja take zeny poznam a nie je to otom či vedia kedy majú ovu alebo nie pretoze oni si ovu sledovali jedna ju mala potvrdenu lekarom ale test bol aj po 9dni meškaním negatívny a na 10ty deň pozitívny 😊🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ukaz graf, nemyslim si, ze je bezne byt 16 DPO a mat negativny test. Bezne mas aku dlzku lutealnej fazy?