16 dní po ovulácii sa teplota drží hore a menzes nikde

2. jan 2022

Ahoj baby , prosím , chcem sa Vás spýtať , či ste niektorá mala niečo podobne . Som 16 dni po ovulácii, teplota sa drží stále hore , testy biele a MS stále nikde. Bolia má aj prsia par dni , ale len chvilkami , myslela som si že mrcha príde ale nie . Myslite že je šanca že by to mohlo byt tehu ?

pondelok01
2. jan 2022

Ukaz graf, nemyslim si, ze je bezne byt 16 DPO a mat negativny test. Bezne mas aku dlzku lutealnej fazy?

autor
2. jan 2022

@pondelok01 lutealnu mavam tak 14-15 dni

pondelok01
2. jan 2022

Je mozne, ze ovulacia bola az o den neskor. 1DPO az 19teho, prva vyssia teplota ako predchadzajucich 6 dni bola vtedy. To by si bola 15 DPO a krvacanie pride zajtra. Mne castokrat klesla teplota az na 2-3 den cyklu. Ale negativny test takto neskoro, z toho asi noc nebude bohuzial. Ovulacne testy si asi nerobila, sudim z toho, ze cerveny krizik je prerusovana ciara, nie plna?

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. jan 2022

@pondelok01 nie nie ja nerobím ovulacne , pri PCO zbytočne .
@raja95 ale ďakujem baby 🙂 nech sa už spustí budem vďačná . A nič z toho je mi to jasne 😄už štvrtý rok snaženia nič 🙂 už ani neverim že to niekedy vyjde

simbatko
2. jan 2022

Ja mám pco..a oplatí sa robiť ovu testy... Skús aj ty....

noemikatka
2. jan 2022

nádej umiera vždy posledná veľa žien malo pozitívny test aj po týždni meškaní a poznám jednu ktorej meškál menzes 10dni až vtedy mala pozitívny test a aj to slabo

pondelok01
2. jan 2022

Tiez mam taketo cykly, pri kratsich mam ovulaciu okolo 20 dna, a potom su take 40-50 dnove, pri ktorych sa idem zblaznit, nekonecne dlhe, takze ti rozumiem. Drzim palce, aby vam to vyslo. Nam sa zadarilo az po 3 rokoch, v mesiac, kedy sme to uz vzdali a sli na vstupnu prehliadku v CAR.

autor
2. jan 2022

@noemikatka hej hej aj ja poznám taký prípad 🙂 predsa každé telo je jedinečne a iné .

autor
2. jan 2022

@pondelok01 Ďakujem pekne 🙂 zatiaľ mame všetko ok , hemato , repro , všetko . Už len čakať na termín do Brna keďže tu na Sk sme mali zlu skúsenosť s centrom

pondelok01
2. jan 2022

@noemikatka to su ale zeny, ktore si nesledovali ovulaciu meraniami. Negativny test na 14 DPO je velmi jednoznacny.

noemikatka
2. jan 2022

@pondelok01 ak také ženy nepoznáš tak 🤷‍♀️ ale ja take zeny poznam a nie je to otom či vedia kedy majú ovu alebo nie pretoze oni si ovu sledovali jedna ju mala potvrdenu lekarom ale test bol aj po 9dni meškaním negatívny a na 10ty deň pozitívny 😊🤷‍♀️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre