ahojte dnes je 15ty den cyklu co mam a od rana ako som vstala z postele mam bolesti v podbrusku a pichanie v lavom vajecniku...moze to byt ovulacia alebo este len pride? mavam tieto bolesty kazdy cyklus zvycajne na pravej strane no tentrokrat to bolo na lavej a krce bolesti ...teraz je cca 17:30hod uz mam len take slabsie bolesti v lavej strane ...ak to bola nahodou ovulacia tak by bolo super lebo aj napriek tym bolestiam som "znasilnila" 🙂 manzelika 🙂 nebranil sa a uzila som si to fakt ze naplno 🙂 teraz uz len musim cakat co bude o dva tyzdne ci to vyde alebo nie ...uz tolko sklamania co som zazila by sa konecne mohlo nieco podarit 🙂 ale moc vto nedufam :-/ ....mate niektora skusenosti?
@koka231 ak mas zhruba 28 dnovy cyklus, pravdepodobne je to ovulacia...ak su tie bolesti silnejsie, moze to byt aj nejaky chronicky zapal, alebo prechladenie...bolesti pocas ovulacie nie su vynimocne, ale zhorsuju sa pri prechaldeni a zapaloch...drzim palce...okrem toho, su aj ine priznaky, ktore ti naznacia ovulaciu, prip. ak to nie si schopna rozlisit, su na to aj ovulacne testy...
@zuzka337 aj ja ti drzim prsty aby sa to podarilo 🙂 vsetko chce cas ale tieto dni budu pre mna najhorsie na cakanie 🙂 ak nahodou pride sklamanie tak to niejako prezijem uz som si zvykla 🙂 ...inak neviem na to prestat mysliet ci bude nieco alebo nie :-/ a dokonca sa mi dorana snivalo aj z rybami 🙂 to znamena dieta v rodine ...svagrina je sice tehotna ale to uz vieme tak asi to nebude teraz platit na nu 🙂 ...inak je dobre ked na to myslim kazdu minutu?
@zuzka337 ono to ked sa ma stat, tak sa stane. Ked nie, tak mozes robit aj stojky a nic nebude. Napr, tie co maju obratenu maternicu alebo prilis vzadu, tak sa odporuca zo zadu. Dokonca gyncari to todporucaju. S tym vankusom, ci vylozenymi nohami, vsetko moze ale nemusi pomoct. To su len take babske recepty 😀 😀 😀
@koka231
@yanni tak ja som zas otehotnela prvi x tak ze som sa aj hned postavila a isla na wc teda to vzdy robim ked ze musim 🙂 ja som len napisala co mne bolo povedane cize teraz som sa ja osobne riadila tymto ale moze aj nemusi sa to podarit ale ja velmi dufam ze sa podarilo 🙂
@koka231 tak hlavne ze si to uzivas podla mna je najhorsie ked niekto ide do postele len s tym ze ideme robit babo,ja som si to tiez moc vcere uzila i ked som potom pri zaspavani premyslala ci to vyslo alebo nie ale pocas milovania ani raz :D ale snad to vyslo kazdej ktora tuzi po dietatku ;)
@yanni tak to som ani nevedela,ale viem ze keby som neisla tak mam "mokre sny " :D ale teraz som spravila vynimku ze som ostala v posteli az do rana a rano nastala hygiena :D
@katkabg prijemne zistenie to bolo po 10r ale hlavne ze som sa na to ix x pytala gyn.a nikdy sa mi k tomu nevyjadrila ja uz som sa aj bala ze mam niaku infekciu ked ze som nevedela co je ten "hlien"
Ale uz som rada ze som dosla na to co to ma byt :D
to mi je luto ☹ ...no ja nemam bohuzial este ziadne deti ☹ vsetci okolo uz maju min. jedno ja nic stale
..inak kedy by si sa mala dozvediet cca ze ci sa podarilo alebo nie pockas do ms ..kedy by ti mala dojst?
@zuzka337 ja by som mala tiez mat okolo 18-19teho kedze mam nepravidelny naposledy som mala 29dnovy predtym 26 este predtym 27 a 32 a31 takze ja ani sama neviem presne kedy by mi mala dojst ale ratam ze ked teda ovu bola na 15ty den tak by som mala mat na ten 28-29 ty den by mala dojst ale chcela by som si tiez spravit test no uvidim kedy este 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som pred par dnami zistila pricinu nenormalnej bolesti v podbrusku ktora trvala uz 10r a to vzdy ccs po 14-17dnoc po mrche 🙂 pricinou bola ovulka :D zial nikto mi nevysvetlil preco mam tie bolesti a ani co znamena ten "hlien"a vdaka tejto stranke a aj ovu testom viem ze to je ovu,zahada vyriesena:D ale tym chcem povedat ze moze byt ze to bola ovu :D ja som tiez teraz "znasilnovala"draheho jedna radost,dufam ze to vide aj nam a rovnako aj vam,drzim palceky :D sorry za gramatiku :D