15. deň cyklu a bolesti v podbrušku

koka231
5. okt 2014

ahojte dnes je 15ty den cyklu co mam a od rana ako som vstala z postele mam bolesti v podbrusku a pichanie v lavom vajecniku...moze to byt ovulacia alebo este len pride? mavam tieto bolesty kazdy cyklus zvycajne na pravej strane no tentrokrat to bolo na lavej a krce bolesti ...teraz je cca 17:30hod uz mam len take slabsie bolesti v lavej strane ...ak to bola nahodou ovulacia tak by bolo super lebo aj napriek tym bolestiam som "znasilnila" 🙂 manzelika 🙂 nebranil sa a uzila som si to fakt ze naplno 🙂 teraz uz len musim cakat co bude o dva tyzdne ci to vyde alebo nie ...uz tolko sklamania co som zazila by sa konecne mohlo nieco podarit 🙂 ale moc vto nedufam :-/ ....mate niektora skusenosti?

zuzka337
6. okt 2014

Ahoj ja som pred par dnami zistila pricinu nenormalnej bolesti v podbrusku ktora trvala uz 10r a to vzdy ccs po 14-17dnoc po mrche 🙂 pricinou bola ovulka :D zial nikto mi nevysvetlil preco mam tie bolesti a ani co znamena ten "hlien"a vdaka tejto stranke a aj ovu testom viem ze to je ovu,zahada vyriesena:D ale tym chcem povedat ze moze byt ze to bola ovu :D ja som tiez teraz "znasilnovala"draheho jedna radost,dufam ze to vide aj nam a rovnako aj vam,drzim palceky :D sorry za gramatiku :D

laura1804
6. okt 2014

@koka231 ak mas zhruba 28 dnovy cyklus, pravdepodobne je to ovulacia...ak su tie bolesti silnejsie, moze to byt aj nejaky chronicky zapal, alebo prechladenie...bolesti pocas ovulacie nie su vynimocne, ale zhorsuju sa pri prechaldeni a zapaloch...drzim palce...okrem toho, su aj ine priznaky, ktore ti naznacia ovulaciu, prip. ak to nie si schopna rozlisit, su na to aj ovulacne testy...

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 ja mam tie bolesti kazdy cyklus len som to moc neriesila az teraz tento mesiac len vzdy som ich tda vecsinou mala na pravej a teraz na lavej mozno to bude stastna strana 🙂

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 :D tak drzim palceky aby to bola ta stastna strana :D a snad uz nebudeme musiet riesit ovu ale tesit sa z // o par tyzdnov :D

yanni
6. okt 2014

@koka231 to moze byt ovu. Aj ja mavam taketo bolesti v ca. strede cyklu. U mna ej to ovu. Mam to roky odsledovane a aj otestovane. 😉

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 aj ja ti drzim prsty aby sa to podarilo 🙂 vsetko chce cas ale tieto dni budu pre mna najhorsie na cakanie 🙂 ak nahodou pride sklamanie tak to niejako prezijem uz som si zvykla 🙂 ...inak neviem na to prestat mysliet ci bude nieco alebo nie :-/ a dokonca sa mi dorana snivalo aj z rybami 🙂 to znamena dieta v rodine ...svagrina je sice tehotna ale to uz vieme tak asi to nebude teraz platit na nu 🙂 ...inak je dobre ked na to myslim kazdu minutu?

koka231
autor
6. okt 2014

@yanni ja som si to nikdy nesledovala ale sledovala som len to ze s manzelom ked sme sa milovali tak to bolo vzdy hned po menstruacii alebo potom po plodnych dnoch takze mozno sa ani necudujem ze este nemame babo :-/ ...pocas ovulacie nikdy nic nebolo 🙂

yanni
6. okt 2014

@koka231 nooo ale na tu ovulaciu sa aj tak neda uplne spoliehat. A spermie vydrzia v tele zeny az do 5 dni. 😉

koka231
autor
6. okt 2014

@yanni ozaj este taka blba otazka 🙂 no ked sme sa snazilkovali s manzelom tak som bola vlastne ja na nom 🙂 no a ked sme skoncili a postavila som sa tak to zomna vyslo ..je tam sanca ze tam nieco ostalo ze? alebo sa mylim ? taka prvacka otazka 🙂 len som si nie ista 🙂

yanni
6. okt 2014

@koka231 ale jasne. Neboj sa 😉 Ta jedna spermijka, tak vytrvala a najrychlejsia, ta si tu cesticku najde, neboj 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

🙂 haha dobre dobre tak mam trosku nadej 🙂 xixi
@yanni

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 mne bolo poradene ze najvacsia sanca je ked chlap je hore vankus pod prdel (je to lepsie :D ) a potom este chvylku lezat aby mala lepsi priechod do ciela :D ale kamaratova priatelka ona tiez otehotnela ze bola hore :D sanca je stale 🙂

yanni
6. okt 2014

@zuzka337 ono to ked sa ma stat, tak sa stane. Ked nie, tak mozes robit aj stojky a nic nebude. Napr, tie co maju obratenu maternicu alebo prilis vzadu, tak sa odporuca zo zadu. Dokonca gyncari to todporucaju. S tym vankusom, ci vylozenymi nohami, vsetko moze ale nemusi pomoct. To su len take babske recepty 😀 😀 😀
@koka231

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 ale po vcerajsku sa citim taka spokojnejsia 🙂 neviem cim to je asi tym ze som si to fakt ze poriadne uzila 🙂 uz len to cakanie waaaaaaaa 🙂

zuzka337
6. okt 2014

@yanni tak ja som zas otehotnela prvi x tak ze som sa aj hned postavila a isla na wc teda to vzdy robim ked ze musim 🙂 ja som len napisala co mne bolo povedane cize teraz som sa ja osobne riadila tymto ale moze aj nemusi sa to podarit ale ja velmi dufam ze sa podarilo 🙂
@koka231 tak hlavne ze si to uzivas podla mna je najhorsie ked niekto ide do postele len s tym ze ideme robit babo,ja som si to tiez moc vcere uzila i ked som potom pri zaspavani premyslala ci to vyslo alebo nie ale pocas milovania ani raz :D ale snad to vyslo kazdej ktora tuzi po dietatku ;)

yanni
6. okt 2014

@zuzka337 tak ono to aj lekari odporucaju zo zdravotneho hladiska sa ist po vycurat. Ako muzom tak aj zenam. A my sa aj sprchujeme. 😉

katkabg
6. okt 2014

@zuzka337 inak aj ja som sa to tak nahodou dozvedela ako ty :D

katkabg
6. okt 2014

@koka231 noooooo to bola ovulka a urobila si dobre ze si muza znasilnila.... 🙂. Drzim palce 🙂 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 jaj drzim nam palce fakte ze mooooc 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

@katkabg len dufam ze jeho fesaci boli / su dost rychli a spravili co mali / maju 🙂

zuzka337
6. okt 2014

@yanni tak to som ani nevedela,ale viem ze keby som neisla tak mam "mokre sny " :D ale teraz som spravila vynimku ze som ostala v posteli az do rana a rano nastala hygiena :D
@katkabg prijemne zistenie to bolo po 10r ale hlavne ze som sa na to ix x pytala gyn.a nikdy sa mi k tomu nevyjadrila ja uz som sa aj bala ze mam niaku infekciu ked ze som nevedela co je ten "hlien"
Ale uz som rada ze som dosla na to co to ma byt :D

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 aj ja a ani nevies ako ;) snad o par tyzdou si tu napiseme ze sa nam ukazali // 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 to by som bola najstastnejsi clovek na tomto svete a v celom vesmire 🙂

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 ale nebola by si sama boli by sme min.dve najstastnejsie :D

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 inak ty uz mas dieta alebo deticky?

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 nie zatial este nie zial mam za sebou potraty :( preto dufam ze otehotniem a vsetko bude v poriedku cely cas tehotenstva a aj potom 🙂 a ty uz mas ? 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

to mi je luto ☹ ...no ja nemam bohuzial este ziadne deti ☹ vsetci okolo uz maju min. jedno ja nic stale
..inak kedy by si sa mala dozvediet cca ze ci sa podarilo alebo nie pockas do ms ..kedy by ti mala dojst?

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 ani nehovor len za tento rok poznam min 7ich co sa im narodilo babatko 🙂 ak dobre ratam mala by som dostat okolo 17.10.+- ale ja skusim o cca 5-7dni tobit test niekedy sa moze stat ze sa tychlo uhniezdi tym padom skor ukaze test ako dojde mrchana 🙂

koka231
autor
6. okt 2014

@zuzka337 ja by som mala tiez mat okolo 18-19teho kedze mam nepravidelny naposledy som mala 29dnovy predtym 26 este predtym 27 a 32 a31 takze ja ani sama neviem presne kedy by mi mala dojst ale ratam ze ked teda ovu bola na 15ty den tak by som mala mat na ten 28-29 ty den by mala dojst ale chcela by som si tiez spravit test no uvidim kedy este 🙂

zuzka337
6. okt 2014

@koka231 tak ja som mala teraz poslednu mrchu 19ho a tiez mam poblaznenu mrchu chodi si ako sa jej chce ale teraz dufam ze ma krasne obide a snad aj teba 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre