12-ty deň menštruácia a hcg 200, čo to znamená?

erikaca
30. jún 2020

Prosím vás, mali ste to niektorá pri normálnom tehotenstve takto? Alebo ide o mimomaternicové? ☹ už 12-ty deň mám ms. Na 11-ty deň mi doktorka brala hcg a bolo 200.. tehotenský test som mala pozitívny od 9-teho dňa... Ešte ide na kontrolný odber zajtra...

soldi
30. jún 2020

hcg 200 je velmi malo. bud mimomaternicove, alebo skor sa zle uchytilo vajicko a vyplavuje sa postupne

erikaca
autor
30. jún 2020

@soldi a dá sa mimomaternicové riešiť aj inak ako operáciou?☹

soldi
30. jún 2020

@erikaca ak krvacas a je hcg take nizke, tak to bude skor prebiehajuce vylucovanie oplodneneho vajicka. pri mimomaternicovom byva zaciatok normalny, problem nastava, ked plod nie je vidno na sone a to byva hcg uz cez 1 000.
hcg 200 byva normalne cca 9-10 dni po oplodneni. cize v prvy den ms byva uz cez 1000. ak Ti ms zacala 12 dni dozadu tak pri prospievajucom tehotenstve, a aj mimomaternicovom by hcg malo byt niekolko tisic.
vycistis sa bude dobre. hovori sa, ze telo byva pohnojenena vacsina zien hned dalsi cyklus otehotnie a babatko v poriadku donosi 🙂

erikaca
autor
30. jún 2020

@soldi ďakujem, kiež by to dobre dopadlo a hlavne bez operácie

nikoletka1986
1. júl 2020

Ja som mala mimomaternicove v strede februara. Nemala som hcg v niekolkotisicovych hodnotach. Skor to rastlo pomaly. Co je tiez znakom mimomaternicoveho tehu. Mna neoperovali. Dostala som injekciu methotrexat.

erikaca
autor
3. júl 2020

@nikoletka1986 @soldi no teraz sa bojím ešte viac...z 204 stúplo na 376 a doktorka povedala že teoreticky to môže byť aj normálne aj mimomaternicové.. takže ak o 4 dni v pondelok nebude hcg 1600 tak rovno smer nemocnica... Strasne sa bojím, neviem ako sa mám ukľudniť a ako vydržím do utorka čakať na výsledky☹

nikoletka1986
4. júl 2020

@erikaca drzim palceky velmi. Zatial nestresuj. A daj vediet ako si dopadla. Myslim na teba 🥰

erikaca
autor
5. júl 2020

@nikoletka1986 ďakujem moc 🙂 si zlatá

veronickat
7. apr 2021

@erikaca ako si nakoniec dopadla?

erikaca
autor
16. apr 2021

@veronickat máme synčeka 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre