12 dní po ovulácii a negatívny test

vierkainka
19. mar 2022

Ženy ahojte.Som 12 dní po ovulácii,mám ju odsledovanu folikulometriou...dnes som si spravila test,vyšiel negatívny,ani náznak čiarky,ani ducha..prosto nič.Snehobiely.Je ešte možné,že môžem byť aj tak tehotná?Bolo skoro na test? ďakujem.

uhnakova
19. mar 2022

skor z toho nic nebude, jedine ze by si sa predsa len v termine ovulacie mylila aspon o dva dni. Mne pri oboch detoch na 12.den po ovulacii vysla uz jasna ciarka, ziadny duch.

vierkainka
autor
19. mar 2022

@uhnakova 🙄🙄🙄ach...😞

vierkainka
autor
19. mar 2022

Máte ešte niektorá s týmto skúsenosti?

zuzkacik4
19. mar 2022

Pripajam sa k nazoru vyssie ze asi nic z toho...ja som tiez na 12dpo uz mala ciarku ..tiez som chodila na folikulometriu...

gertys
19. mar 2022

Viem že si sklamana ale falosne nadeje ti nepomôžu. Nie si tehotna. No ďalši mesiac skus znova 🙂

vierkainka
autor
19. mar 2022

Ďakujem za komentáre.😞🥺

gertys
19. mar 2022

@vierkainka pozri to že si mala ovulaciu neznamena že aj otehotnieš. Slabe vajičko slaba spermia čokoľvek. Nezufaj 🙂 aj my sme to skušali cez ovulaciu a nevyšlo to sme v tom spolu 🙂

tulipanicek
19. mar 2022

@vierkainka Mrzí má to ale tiež si myslim,, že z toho noc nebude. Zažila som..

selena_luna
20. mar 2022

Mne sa test ukazal pozitivmy az 14 dni po ovulacii Podla mna testujes prilis skoro dajtomu este 2-3 dni

snazilka_bio_mamka
20. mar 2022

ja zas nechap Vas baby... jak z toho nic nemoze byt? ved je len 12 dp.o. drvivej vacsine zien sa ukaze slaba ciarka az niekolko dni po vynechanej MS! kamoske sa ukazala ciara 5 dni po meskani, dovtedy ani ťuk, druhej kamoske tiez az po meskani, sestre tak isto tyzden po meskani a testovali sa od meskania kazdy den a ziadny duch ani naznak nebol. nie kazde telo je rovnake vobec neznamena nic ked mas na 12 dpo negativny test. Znamenalo by to nieco keby ti uz dlho meska ms a negativny test a nie na 12 dpo pred vymeskani preboha. nenechaj sa znechutit.

vierkainka
autor
20. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ďakujem pekne za povzbudenie aj ze si sa podelila so skúsenosťami.🙂

uhnakova
20. mar 2022

@snazilka_bio_mamka vies, ale tie kamosky, co o nich pises, pravdepodobne nevedeli, kedy mali ovulaciu. Ovulacia sa casto moze posunut o niekolko dni (napr. kvoli stresom alebo chorobe), potom samozrejme aj tehotenske testy vychadzaju pozitivne az neskor. Tuto autorka temy mala ovulaciu odsledovanu na den presne. Takze je to trochu o inom.

vierkainka
autor
20. mar 2022

@uhnakova už som si prestudovala tuná zopár tém s podobnou tematikou.To,že na 12 dní nebol ešte ani tieň na teste, môže,ale aj nemusí nič znamenať.Toto nie je téma založená kvôli tomu,aby tu silou mocou niektorá z vás konentujucich mala pravdu.Ty máš takú skúsenosť,niekto iný zas inú skúsenosť.A nie je to o inom ako píšeš.Aj tu jedna z komentujucich píše,že test jej ukázal niečo až na 14 .deň.A ja som si ten test na 12 deň po ovulácii spravila preto,lebo od prvého dňa prípadnej gravidity,si musím pichať fraxiparine.Uz nech to dopadne ako chce,ďakujem každej za komentár.

zuzkacik4
20. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ja sa chcem len opytat..naozaj nie v zlom.. ale vsetky tie, co si vymenovala, mali ovu potvrdenu folikulometriou? Lebo totizto ano, ovulacia moze byt posunuta a a mnoho zien o tom ani nemusi vediet...vtedy si clovek mysli, ze je 12dpo a kludne je len napr 8dpo...a test ukaze ovela neskor... to beriem..ale ked je ta ovulacia presne potvrdena, tak 12dpo by uz proste test mal ukazat...

vierkainka
autor
20. mar 2022

@zuzkacik4 mal, ale nie je to podmienka.Test som si nerobila z ranného moču,keď je vraj najviac koncentrovaný.Je to moja chyba.Snazilka bio mamka len opísala svoj názor a skúsenosti.

selena_luna
20. mar 2022

@vierkainka esre dodam ze tych 14 dni po to bol taky duch ze som ho videla len silou vole 😂 ale potom digitalny clear blue potvrdil 🤩

vierkainka
autor
20. mar 2022

@selena_luna no veď uvidím čo bude...ďakujem za koment 🙂🥰

zuzkacik4
20. mar 2022

@vierkainka vsak to je v poriadku, ja jej nazor neberiem..vyjadrila som si ho tiez...
Mohli by sme tu o tom polemizovat donekonecna..... zajtra si 14dpo tak si sprav dalsi test, alebo rovno daj spravit test z krvi a mas istotu... drzim palce, nech sa dockas toho, co si zelas🍀😉, ja sama viem ake to je chciet a cakat...

vierkainka
autor
20. mar 2022

@zuzkacik4 ďakujem 🌻🙂

bessdonna
25. mar 2022

@vierkainka ahoj,skusila si spravit dalsi test?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre