12 dní po Ovitrelle a duch na teste

anetata
19. júl 2021

Ahojte, prosim vas ako dlho ste mali v tele ovitrelle? Ja som dnes 12dni od ovitrelle a mam ducha na teste, zial skor som neskusala ci vyprchava. Co myslite, tesit sa asi este nemozem, ze?

anetata
autor
19. júl 2021
tessa2299
19. júl 2021

@anetata noooo podla mna je to tam 🍀🍀🍀

tessa2299
19. júl 2021

@anetata ja som ho davnejsie nemala uz 7,8 den v tele 🤗 gratulujem 🤗🤗

anetata
autor
20. júl 2021

@tessa2299 bodaj by si mala pravdu ☺️ Skusim zajtra ci silnie, velmi dufam, ze silniet bude. 🍀

adka998
20. júl 2021

@anetata ja som testovala zo zvedavosti od 9.dna a od 11dna už iba tmavla a už som v 11tt 😅 takze ak zajtra bude minimálne taká istá tak je to tam. ❤️ Držím palce

anetata
autor
20. júl 2021

@adka998 ja som chcela testovat az od 14dna, ale uz mi to nedalo a teraz mam zmiesane pocity, ci je to fakt konecne pozitivny test alebo ovitrelle, pevne verim ze konecne sa usmialo stastie aj na nas a pridam sa ku vam tehulkam 🤰🏻

dejna_
20. júl 2021

@anetata toto už nebude ovitrelle ..kamoška skúšala na 7 dpo a fest bol negativny a na 10 DPO už bol náznak čiarok ..za mňa je to tam a držím palceky nech všetko dobré dopadne ❤️

anetata
autor
21. júl 2021

@tessa2299 @dejna_ ahojte baby, nemohla som sa dospat dnesneho rana 😜. Vyzera to tak, ze ste mali pravdu a ovitrelle to nie je. Skuste pozriet vy na foto. Horny 12dni po ovit. spodny 14dni po ovitrelle.

tessa2299
21. júl 2021

@anetata jeeej, super gratulujem 😊😊🍀🍀 ja som to vedela, lebo 12 dni by ti nemalo spravit //... teda aspon mne nespravilo 😊

dejna_
21. júl 2021

@anetata super ja som to vedela 🥰 gratulujem

adka998
21. júl 2021

@anetata gratulujem ❤️❤️

anetata
autor
22. júl 2021

@adka998 @dejna_ @tessa2299 baby dakujem vam krasne ❤️ Dufam, ze to dopadne dobre, predsalen ciarka je len zaciatok.. najradsej by som sla zajtra na krv, len neviem ci mi zoberu aj v nemocnici, moj gynekolog ma zrovna dva tyzdne dovolenku 🤦🏻‍♀️

dejna_
22. júl 2021

@anetata držím palce ..a rob ako cítiš ☺️🍀...a ako hovoríš dve čiarky sú len začiatok

adka998
23. júl 2021

@anetata mne napríklad krv nechceli zobrať hneď až o nejaké 2 týždne pretože povedala že by to bola ešte mala hodnota na určenie či čo 🤔 každopádne myslím že o tie dva týždne keď mu skončí dovolenka je akurát čas sa objednať na kontrolu aby aspoň gestacny vak potvrdil 😊 mna na kontrolu so sonom objednal až na 5tt a to videl len gestacny vak bez plodu 😊
Držím palce 🥰

erika_laska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erika_laska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristen1999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristen1999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre