Ahoj
Dnes 10DPO, ovulácia potvrdená testom, BT dnes 37,0 a negatívny tehu test 😧
Posledný cyklus bol 43 dňový. Dnes som 37 DC.
Čo si myslíte?
Ja som dnes 12 DPO...nikdy nerobim testy len dnes som si rano tak zo srandy povedala skusim...a mam pocit ze tam mam slabulinkeho ducha...ale neviem ci si to len nenamyslam...uvidime ci dojde mrcha alebo nie, bolo by to velke potesenie lebo snazime sa uz 8 mesiacov. 🙄
@oli2782 daco sa tam mari ..ja som mala na 10dpo neodfotitelneho ducha -len ja som ho videla jemne ruzovy☺️ A bolo to tam😁 drzim palce skus zajtra /pozajtra
@nmhc tak to velmi dobre poznam, bola som ten isty pripad... Tiez to mam tak. Ked som otehotnela, tak mal maly rok a pol a bolo mi neskutocne zle. Pravdaze, takemu dietatu to nevysvetlis a postarat sa o neho treba. Krmila som ho v respirátore😅. Ale bolo to strasne. Teraz som uz v 31.tt a uz mi zle nie je, ale pravdaze zas je to tazsie v inom. Zelam ti, nech ta to coskoro prejde❤️. Mne bolo neskutocne zle do 8.tt, potom mi uz bolo "iba" zle asi do 13.-14.tt a potom uz nie. Ale poviem ti, chodila som dovtedy ako zombik. Silno drzim palce, raz to urcite prejde... 🙏😇💗
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ze zbytocne skoro testujes