Ahojte,chcela by som sa s vami poradit s priateľom sa snažíme vyse roka a pol 🤰🏼. Moja gynekologička mi odmieta urobiť akékoľvek vyšetrenie vraj som mladá (22) a bude to u mna riesit az po 2 rokoch ( moj názor práve ze som mladá tak by to malo ist lepšie ako ženám po 30 )pred rokom mi meškal menzes 3 tyzdne tehotenské testy pozitívne a nakoniec ms prisla po skúšaní kys.listovej, mača, alchymilkovy čaj , femibion a podobne teraz užívam inofolic a muž folandrol práve som nás objednala na vyšetrenie na klinike gyn fiv v ziline ale som z toho v strese… išli ste tam niekto bez akýchkoľvek vyšetrení… čítam na fórach ze ženy tam šli s cystami policystickymi vajecnikmi alebo nepravidelnou ms a podobne. Nikdy som cisty nemala aj ms mam pravidelnú (2-3 dni max hore dole ) aky moze byt problem mam z toho strach.
@nika_0311 neboj nič, je to úplne v pohode 🙂 bežná konzultácia s lekárom. My sme na prvom stretnutí v CAR tiež nemali žiadne vyšetrenia. Oni si urobia, čo je potrebné a pošlú Vás, kde to bude potrebné. Určite ich bude zaujímať aké choroby/operácie mate za sebou a tiež aké choroby sú v rodine.
Ako píše @sss777 plus ti urobia ešte sono a zoberú ster.
Prajem veľa šťastia 😊
@nika_0311 tiež sme išli do CAR s tým že u mňa preventívky u gynekologicky vždy v poriadku. Ms pravidelný a napriek tomu mi v centre povedali že mám polycysticke vajecniky. Obaja sme mali už 30,myslím že je dobré že ste sa tam odhodlali ísť,lebo budú mať viac času riešiť problém a do 30 to bábo mať bufete,nás už začína tlačiť čas.
@barju a čo vám dali na pco ?
@maminka940 nič. Ale niečo som si o diagnóze naštudovala a začala užívať čo som považovala za vhodné.
@barju ja som začala brať inozitol
Vraj je to dobré na vajíčka
Manžel fertiduo
Tak uvidíme
O 2 týždne idem na hysteroskopiu
Tak som zvedavá
Ako to dopadne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A partner je v poriadku? Treba vysetrit aj jeho