Ahojte
Chcem sa poradit. Dnes som 9 deň po ET, po PK vkladali mi 5 dennú cca 50 bunkovú morulu. V piatok to je pred 5 dňami som si pichla 1/3 injekcie ovitrelle 250.
Dnes ráno som sa s malou dušičkou testla a mám na teste slabú ciarocku. Ja si nemyslím že to je ovitrelle resp máte niektorá skúsenosť?
Vdaka
ja som si spravila test na siesty den po ovitrelle, bol slabulinko pozitivny a potom na jedenasty den, aby som vedela, ci slabne alebo silnie
@janetinka27 a zosilnel alebo to bol ovitrelle? A pichala si celu injekciu 250? 😊
@smile108 mne zoslabol, takze to bolo ovitrelle 🙂 mne pichli celu, tak asi tych 250
Ja by som pockala do mrsky lebo ja som na tom podobne a skusala vseliake testy a vzdy to bol ovitrelle zatial iba raz som mala to stastie ze den ocakavanej mrska neprisla ale prisla som o to 7tyzdni.
@148terka148 mám dostať zajtra ale aj tak beriem ustrogestan a estrofem takze myslím že nedostanem. Uvidim teda ako bude vyzerať test zajtra
Resp stalo sa niekomu že dostal mrchu aj keď bral tieto lieky?
@148terka148 a mrzí má že to nevyšlo
Ahojte baby mala som po prvý krát pichnúti Ovitrelle a som už 9 deň po pichnúti asom si ešte ani raz neurobila test (mám si ho už robiť) či ešte čakať ďakujem za každú odpoveď 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@smile108 ovitrelle sa drzi v tele individuálne do 10-14 dni. Skus obden ci zoslabne uplne alebo zosilnie
Morula je vsak take štádium ze tam tazko hodnotia kvalitu.