Prosím poraďte, v ktorej časti Humenného sa dobre žije a ktoré ZŠ sú najlepšie.
@barbora146 hľadáte byt alebo dom? Ide o to čo hľadáte v akej cene. Ja som tam žila 20rokov, sídlisko na máji je síce ďalej ale nie je to vôbec ďaleko keďže Humenne je malé. ZŠ je dobrá Hrnčiarska aj Pugacevova aj vyššie spomínané Svermova ale nepočula som o tom aby bola nejaká vyslovene zlá (samozrejme mohlo sa to už zmeniť nežijem tam už 7rokov). Na máji máte blízko do lesa, na hrad do Jasenova, na trojke zase hrádza Laborec...
@barbora146 my sme na sídlisku 2A a max. spokojnosť, aj s bývaním, je tu kľud aj so školou ktorú hneď blizko
@barbora146 ono asi hlavne zalezi na akeho suseda v danej lokalite natrafite. Pokial ide o spravcov bytov, tak uprednostnite energobyt pred bytovym druzstvom. Ak by slo o dom tak to je tazko, pretoze kazdy ma rad nieco ine. So zs skusenosti nemam.
Naj je podla mna sidl.1 a sidl2.a skola hrnciarska ze vraj synbje prvak dobre su kudlovska, cirkevna, smervovka aj dargovska vsade zavisi od okolnosti aj susedov ci ucitelky. Kazdy chvali kde byva a sme kazdy iny cize nie kazdemu vyhovuje to iste.
Za mňa je naj sídlisko III, tam je ZŠ Dargovských Hrdinov, je fajn, ale ZŠ J. Švermu je lepšia... sídlisko III je blízko centra, sídlisko na máji je príliš ďaleko od centra, škôl, to by som určite nechcela.