Dobrý deň, čo si myslíte o tejto škole? Poprípade o ľuďoch čo tam pracujú? Dosť zlé názory je počuť na túto školu, hlavne na vychovávateľky a pár učiteliek. Hlavne od mojich detí. Nebudem menovať, ale dosť vrieskajú a to ich správanie je vraj cez čiaru.
@22anonym22 moja dcera tam chodila..mala super ucitela na orvom stupni aj ucitelku na druhom. Ziaden problem nebol.
@22anonym22 syn teraz chodi na kudlovsku a tiez su tam vrieskajuce ucitelky.
@22anonym22 na kazdej skole su lepsi aj horsi ucitelia .
Pre viac názorov skús napísať do skupiny Humenné
@22anonym22 ja som nemala dobrú skúsenosť dieťa som prekladala na inú školu dieťa obvinili bez dôkazov z dosť závažných veci hrozila mu znížená známka zo správania a ďalšie postihy keď som sa do toho obula až vtedy to začali poriadne vyšetrovať a vysvitlo že dieťa je v tom nevinne. Pre prístup vedenia som dieťa preložila ja túto školu nemôžem odporučiť
Tiez som pocula take veci ...
@dominika2221 Mozem vam napisat ?
@22anonym22 ano
Ja som chodila na túto školu, ale mám už 29, takže je to pár rokov, no veľa učiteľov sa odvtedy nezmenilo. Škola to bola fajn, učitelia boli v pohode, neviem o niekom, kto by hystericky vrieskal po žiakoch.
@22anonym22 syn bude druhák a mladší ide do prvého. Ja som maximálne spokojná, syn má tú najlepšiu učiteľku akú som si mohla želať. Väčšinou majú problém rodičia, nezvládajú doma jedno dieťa a samozrejme, zlý je učiteľ...