Výber mandlí - Humenné

majkasekerakova
24. mar 2023

Ahojte o par dni mame termin na vyberanie mandle v Humennom . Viete mi prosim napisat vase dojmy atd . Kedy ste sa mali dostavit na prijem ako to cca prebiehalo . Co vsetko si zobrat so sebou pre dieta viem ,skor pre seba budeme tam aj jednu noc, da sa vopred vybavit nadstandart (rada by som bola na izbe s dcerou sama) . Dakujem vam

vera55555
24. mar 2023

@majkasekerakova moj muž bol s dcérkou orezat krčné a vybrať nosné. Mali prísť ráno pred 7mou. Išli ako prvý. Bolo to v pohode. Veľa som sa načítala že po prebratí deti plaču ale naša bola úplne v pohode. Možno tým že sme ju na to pripravili...mala vtedy 5 rokov všetko sme jej vysvetlili čo budú robiť...nestratili ale pekne povedali že si pospinka a keď sa zobudí bude už všetko ok. Muž nemal nadštandard ale bol na izbe sám s dcérkou takže ok. Na jednu noc to stačilo a ráno o pol 9 boli už prepusteni. Hovoril že bol spokojny pekne sa správali a dcérka dostala darček takže za nás ok.

vera55555
24. mar 2023

@majkasekerakova akurát čo sme sa zľakli bolo to že nám povedali že zákrok trvá 10 minút ale dcérka volá na sále vyše hodiny...ja som išla zomrieť od strachu že či sa niečo nestalo....ale vraj prvý zákrok je vždy dlhý lebo kým sa lekári všetci dostavia a kým si prejdú všetky zákroky ktoré idú vykonať tak to trvá...

majkasekerakova
autor
26. mar 2023

@vera55555 Dakujem , ano aj nas upozornovala ze zakrok je kratky ale ze to dlhsie trva lebo robia veci okolo . No hadam to zvladne je rozumna tiez sme jej vsetko vysvetlili