Salón Prominent

ivinka22
24. máj 2023

Ahojte chcem sa spýtať na tento salón. Bola som na úpravu šiat a ostala som šokovana v akom sú teraz stave. Pozatahovana čipka. Je ta pani dôveryhodná osoba? Upraví aj tu čipku? Ja som sa len ovládala aby som n ani nevybuchla piatok mám ísť po šaty a som nervózna a zlostna s toho.

ivka1163
26. máj 2023

@ivinka22 no mojej sesternici sa tiež nepáčilo ako jej upravili šaty, boli príliš krátke a nasľubovala jej neviem aké úpravy a nič z toho neapravila

ivinka22
autor
26. máj 2023

@ivka1163 tak recenzie má kladne všade ..ale možno tie záporné povymazovala ..som zvedavá aké budú tie šaty....rovno jej poviem že každého odhovorim od jej salónu keď budú také aké som ich teraz videla ..

anne_mary2
27. máj 2023

@ivinka22 ahoj, ja ked som si prisla po upravene svadobne saty za vpredu vo vystrihu boli spinave od lepidla?? nieco take, vsimla som si to az doma, nenapadlo ma to kontrolovat , a vobec boli tak upravene ze to boli veelmi vidiet.. Inak ako ok, aj pristup ale.. neviem no..este aj na fotkach od fotografa vidno zosivanie na chrbte, a to lepidlo cim asi upravovali tu cipku alebo neviem?? Pri vrateni som to povedala, ale tak uz to bolo pase

mimspetra
9. jún 2023

@ivinka22 skôr by som šla do salónu kejty Tásler

ivinka22
autor
9. jún 2023

@mimspetra už som mala tie z prominent nakoniec to nebola taká katastrofa...

jarkaarka
15. okt 2023

Ja som mala svafbu v maji, sestra v juli a saty boli nadherne. Perfektne upravene, voňavé. O pristupe ani nehovorim. Ci majitelka, krajcirka, aj predavačka extremne milé, profesionalne. Vo vsetkom mi vysli v ustrety.Sestra detto. A vyber neskutocny. Maximalne som bola spokojná.

karolina223
15. okt 2023

So salonom Prominent mam len same dobre skusenosti. Ako prve som odtial mala svadobne saty a od vtedy tam chodim aj ked potrebujem spolocenske saty na rozne udalosti. Vyber maju naozaj neskutocny ci uz svadobnych alebo spolocenskych siat. Uplne vo všetkom mi vyhoveli a saty upravili podla mojich predstav. Bola som naozaj neskutocne spokojna. Odporucam vsetkymi desiatimi.