Príplatok za pôrodníka

lenus0000
16. apr 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať ktoré ste rodili v he pri primárovi Hamadejovi. Volili by ste radšej možnosť priplatiť si za iného pôrodníka na zavolanie, ak by ste mohli?
Viem že veľa žien kvôli nemu nechce mať viac detí.
Ďakujem za odpovede

nika23t
16. apr 2024

@lenus0000 ja som pri ňom rodila, som maximálne spokojná. Určite by som nemenila. Aj má prijímal na oddelenie pred pôrodom, úplná pohoda.

pcamakova
16. apr 2024

@nika23t ja môžem taktiež odporučiť len jeho zamna je on jeden z najlepších porodnikov...bez stresu bez všetkého som to zvládla a to cele tehotenstvo som sa bála najviac pôrodu mala som zlú skúsenosť pri doktorke ktorá má odrodila v roku 2016.. jeho len odporúčam 😊

barbora_5
19. apr 2024

@lenus0000 rodila som pri ňom a to som predtým vravela že on je moja nočná mora, bol naozaj skvelú a zachranil mi dcéru. Áno správanie má niekedy zlé no odborník je ozaj super

croissantik_29
16. máj 2024

@lenus0000 neviem či už máš po alebo nie ale ja som rodila teraz 19.4, odrodil ma primár a veľmi pekne ma nabádal čo robiť, kedy predýchať, bol trpezlivý, žiadne blbé narážky ani nič, na každú moju otázku odpovedal jasne a stručne, urobil čo mal a odišiel 🙈😁 nečakaj od neho žiadne ťuťu muťu, je to doktor profesionál aj sa zasmeje ale on rieši zdravotné hľadisko nie ľudské city popri pôrode. Chcela som si zaplatiť pôrodníka, ale nakoniec mi vobec nevadilo že tam bol on a ušetriš kopu peňazí 🙂 (veľa teraz hovoria a bijú sa medzi sebou Snina a Humenné ale je to zbytočne podľa mňa, pretože vždy je A aj B a rodila som v He 3 deti takže viem tak posúdiť spravanie lekárov a teda primár je medík oproti napr doktorke co ma odrodila pre 10 rokmi). Ak chceš napíš spravu 🙂