Dobrý večer pokazila sa umývačka riadu ale žiaľ neviem kde by mi ju v Humennom opravili.Vsetky čísla na opravu elektrospotrebičov ktoré mi ponúkol ujo Google žiaľ nepomohli lebo jeden pán je na dôchodku a ďalší už umývačky neopravuje Viete mi s tým niekto pomôcť poprosila by som aj o tel.cislo na daného opravara ak by to bolo možné ďakujem za vašu pomoc
Pan Huc, ale neviem či opravuje umyvacky.
@zuzikaslat nevypusta vodu stále pipa a ukazuje porúch F4
@majka137 na Máji je servis spotrebičov, oproti greckokat . Fare. Kontakt neviem žiaľ
@gabinkomisko a opravujú aj umývačky riadu?
@majka137 áno, my sme tam dávali
Oproti cerkvi , to je ten pan Huc... t.c. 0915 383 898 skusit zavolat
@gabinkomisko vy ste mu tam priamo odviezli umývačku?
@robodracica ďakujem za cislo
@majka137 nám tiež pred pár dňami nevypúšťala, neukončovala program - manžel rozobral odtok aj prerazil vývod z umyvačky... a ide...
@zuzikaslat no tak to ste asi mali upchaty odtok. Ale tak nechapem ved je tam filter...
@zuzikaslat aj môj manžel všetko skontroloval rozobral všetko je čisté napriek tomu nejde napusta sa vodou a nič a potom len začne pipat a ukazovať poruchu f4
@majka137 už si tam volala?
@robodracica áno príde niekedy v priebehu budúceho týždňa
Ono skus este pohladat po youtube - ono pod tou velkou vrtulou a filtrom je este odtoka v tom je akoby taka vrtulka - tam sa ti moze zaniest vselico - aj kusky rozbiteho skla a ta vrtulka sa prestane tocit a tym pdom prestane aj odtekat voda - nam sa to tiez raz tak stalo a podla navodu na youtube sme to dokazali otvorit a vycistit - kebyze mam pre taku blbost voalt opravara tak ma drbne a potom mycka fungovala este dalsich 5-6r bez problemu - bol tam kus skla z rozbiteho pohara vycistili sme do pol hodiny
Tak dievčatá už mám umývačku riadu opravenú prišiel mi ju opraviť pán Huc keďže má strašne veľa práce tak to bolo až teraz,ale nie o Tom som chcela .Zabavil sa s ňou dosť dlho asi hodinu a pol najprv vymenil rozbehovi kondenzátor a potom keďže stále ukazovala poruchu f4 tak ju musel znovu celú prekontrolovať všetko tesnilo dobre nakoniec prišiel na to že šarapatu robi jedna tesniaca gumička vymenil ju a bolo po poruche.Dakujem vám za vašu pomoc dievčatá bola som s ním fakt veľmi spokojná je to veľmi milí a ochotní pán ústretoví ešte raz Ďakujem Vám veľmi pekne 💓
@majka137 čo sa jej stalo?