Prosím vás, odporučili by ste mi najlepšiu (takú,s ktorou máte najlepšie skúsenosti, je chápavá, milá) gynekologičku v Humennom?
@nika23t a neviete či ku nej na prvé vyšetrenie treba rodiča? myslím tak, že či môžem ku nej prísť aj sama alebo musím s mamou, kvôli papierom a neviem čomu, keď mám nad 15 rokov.
Netuším... Ale najskôr je potrebné k nej zavolať a opýtať sa, či prijíma nové pacientky. A hneď sa môžeš aj opýtať, či môžeš prísť sama.
ja chodim k MUDr. Palkovej, za mna super , aj lekarka aj sestricka, tiez z tych mladsich rocnikov ako spominana Buhajova, tak uz ako sa rozhodnes 🙂
Ale porovnat ich neviem, ja som presla od starsej pani z ineho mesta. A nepamatam sa aby ku gyn. sla so mnou mama v puberte, na 99% nie 🙂)
Kedysi si ku gynekológovi mohla ísť sama. Či sa to menilo neviem. Bolo bežné,že si 16r baby dávali predpisovať antikoncepciu.
Urcite si zavolaj a opytaj sa ja chodim k Buhajovej odporucam je mila, chapava, odbornicka
@sebastianmichal Ahojky, nasla som, ze chodis k pani doktorke Buhajovej. Chcem sa len spytat, ci ma este stale tu istu sestricku? Dakujem😊
@compatibility ano stale je tam
K doktorke Buhajovej som chodila asi 4 roky. Stále bolo všetko v poriadku, po každej gynekologickej ročnej prehliadke. Po otehotneni som sa rozhodla zmeniť doktora. Už u nového doktora mi bolo na ultrazvuku povedané, že mám dva myomy. S otázkou, či mi o nich povedali. Ja som odpovedala,že nie. Presne som videla na obrazovke ktorú mal pre pacientky, predo mnou, kde sa nachadzaju. Dva, ten väčší ma priemer 39 mm. Takže skoro 4 centimetre. Takže za celý čas, doktorka Buhajova nevidela nič. Myomy rastu a ona nevidela ani 4 cm ,čo je už dosť veľa. Takže asi taká odbornosť. Vidím, že tie ultrasonografy sa veľmi líšia kvalitou a očividne môžete mať kadečo ale doktorka Buhajova to neuvidí, nebude riešiť. A môžte ísť rovno na operáciu potom. Takže, nebola som s nou spokojná, lebo jednu vec ktorú riešiť ma, keď jej zverim do rúk svoje zdravie, nerieši.
@katarina22qq Ďakujem za Vašu odpoveď, na základe ktorej tam ani nepojdem. Bola som raz, ale odradila ma sestrička, ktorá je veľmi drzá. Teraz som v zahraničí, ale potrebujem ísť na prehliadku, no neviem ku komu. Držím Vám prsty, aby Vám to nový lekár dal
do poriadku.
MUDr. Buhajova, celkom si ju chvália. Ale nemám s nou osobnú skúsenosť, ale v rodine pár žien a nejaké kolegyne sú s nou spokojne. Ja chodím k jej manzelovi, Buhaj - za mňa top gynekolog.