Chcela by som sa spýtať kde ste dávali robiť strojček na zuby fixný a koľko približne to stalo. Ďakujem
@blond1978 je tu skupina chceme krasne zuby. Pridaj sa tam, je tam o tom rozsiahla diskusia so skusenostami aj presne ceny 🙂
@loginexistuje nie, to pre dcéru. Bude mať 15
@blond1978 to zalezi od toho kde byvas, ja som uplne z vychodu a za horny som platila iba 200 nalozenie, co si myslim je este dobra cena, ale nebola som este plnoleta, predtym este snimky a odtlacky spolu okolo 50e, kazdy mesiac po 18nastke 25e za dotahovanie, pred 18nastkou 15e, za snimanie a nocny ako plnoleta 160e
@matqa411211 a kde a ku komu si chodila
Napr.tu na Orave odtlačky a nasadenie horného strojčeka 360 eur, spodný 260 eur, konzultácia 15 eur, a kontrola kazdych 6 týždňov 40 eur
@blond1978 pisem ip
650€ v 13 rokoch, ale kontroly každé cca 2-3 týždne vytiahli 30€ dokopy okolo 2000€.
Dobrý deň môžem sa spitat ja mám tatka v rakusku tam žije matka na Slovensku a ja som si dal v rakusku urobiť strojček na zuby a teras mu ho nechcú na Slovensku opraviť či by ste niekoho nepoznala orava .dolny Kubín .tvrdošín .Námestovo .Ružomberok Martin ďakujem pekne budem rad za pomoc
si dospela ? ak ano rataj tak 1500 eur