Plánujem sa v najbližšom období vrátiť na východ z rodinných dôvodov po 15 rokoch života v BA. Vlastnú rodinu nemám. V ktorom z týchto miest sa najlepšie žije, funguje tam aj športové vyžitie, či kultúra? Vďaka.
@pribinak prácu mám, robím ju formou HO.
Ja len že z HE budeš mať blízko aj do Sniny aj do Michaloviec 🙂
A v ktorom meste si zila predtym?
HE. ;D I ked som som zo Sniny. xD
@martinkatinka aj čítaš? Žije v Bratislave
Dobre si rozmysli navrat.
@buberova skôr Michalovce
ja som sa z BA vratila po 12 r ( teraz som 4ty rok v HE ) a hm myslim, ze som sk stale nezvykla… Aj ked uz mam dceru a je super ze tu mam babky….
Spolocensky alebo socialny zivot nehrozi nikde tam co spominas. Teda ani zdaleka to neviem porovnat s ba… 🤷🏼♀️. Nie neni to podobne ani nic.
Jedine Kosice ak… ale tu byt sama single… hmmm…. ani chlap sa ru nehlada lahko. ani nic 😅🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@anne_mary2 ďakujem pekne za konrétnu odpoveď. Partner potrebuje postarať sa rodičov v ČR a ja na východe. Zatiaľ nemusím bývať s nimi (tomu sa chcem vyhnúť), ale už cítim, že je to potrebné častejšie. Stále častejšie cestujem hore-dole a mám pocit, že už neriešim nič iné.
Veľmi ma trápi aj ten mentálny návrat, uvidíme kde sa počas jari usadím, ale asi najpravdepodobnejšie je HE.
No bude to drsne. Ja som sa tiez po 12 rokoch v BA nastahovala na 6 mesiacov do HE. Mesto ok, o tom pokoj. Ale je male.... Prefackalo ma riadne. Napr. nikde som nezohnala fyzioterapeuta pre moje dieta. Vraj je maly. Tak im hovorim, ze on chodi, spolupracuje. Nie, nie, je maly 🤷 A takych "drobnosti" je tam kopec. Ale to v podstate v kazdom mensom meste. Najvacsie, je najvacsie. Tie mesta za to nemozu.
Radšej Prešov,ani malé ani veľké....
Skôr by som hľadala podľa možnosti sa zamestnať