Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s pani doktorkou Lopatovou.
@miaka2 ďakujem za odpoveď nešli sme k nej chvala bohu a našla som vo Svidníku pani doktorka Ivanova ideme v decembri ale nič zle som na ňu ešte nepočula tak uvidíme...no to je hrozné čo sa vám stalo niekedy si lekári neuvedomujú že my nevieme všetko od toho sú aby nam pomohli poradili
@alzbeta01 ja k nej chodim s dcerkou a spokojna som velmi myslim ze u nas je skor endo problem teda u nej len doplnková liecba
Arogancia, nadradenosť a nelogické poznámky na adresu dieťaťa aj rodiča u dr. Lopatovej sú na prvom mieste. Len si nedovoliť na jej reči niečo ani slušné povedať....Ukáže vám kto je ešte väčším arogantnejším a ironickejším výstupom.. Úcta k pacientom na bode mrazu.. Informácie v lekárskej správe ktorú som jej diktovala prispôsobila svojim vlastným dedukciám.. . Po poslednej nepríjemnej návšteve uvažujem o zmene lekára.
@alzbeta01 NESPOKOJNOSŤ!!! chodili sme pravidelne dcera mala problem s jedenim na kazdej kontrole som diktovala co len papa (prevazne mliecne vyrobky). Dr. Spravila odber, vysla alergia na kravsku bielkovinu, naordinovala 3 mesiace skusit vylucit z jedalnicka. Kontrolny odber nikdy nespravila, vtedy som to neriesila nerozumela som sa ani poriadne...teraz ma dcera 15 rokov 144 cm a viac nevyrastie!!! A ano moze to byt aj z toho, ze prijímala takuto stravu. A este bola pani dr. arogantna (ked som sa opytala preco nebol kontrolny odber) - a co ma chcete dat na sud??? Ale bohuzial nvm o inej detskej gastro amb, vy mate k dispozicii aj inu?