Chcela by som sa spýtať, či by mi niekto nevedel poradiť dobrú kožnú lekárku v Humennom. Mám totižto problém s akné.. Počula som že MUDr. Eva Beňová je dobrá, ale ešte v živote som nebola u žiadnej tak chcem počuť skúsenosti 🙂
Ja chodím k doktorke Benovej s rovnakým problémom. Je veľmi dobrá, len sa treba objednať a niekedy to tam je riadne chaotické, ale to robí sestrička asi.
Uff v Humennom nic moc, ak uz tak Benova z toho “ skveleho” vyberu
@klaskalucka ahoj, ja som chodila k tejto pani dr. Benovej s akne, je mila, zlata, poskusala som vodicky, ale zapaly sa opakovali a opakovali, nic nepomahalo…az som sa objednala na kliniku ENVY do Kosic k pani dr.Kozuchovej, vzala mi krvne testy, rozobrala so mnou mozne priciny vzniku a zistili sme, ze mam intoleranciu na mliecnu bielkovinu…zapaly zmizli, ale doteraz mam jazvicky, ktore verim, ze sa zregeneruju. Odporucam Ke, aj ked na termin si treba pockat. 🙂
@radka24 a akú liečbu ti predpísala na to akné? Doteraz som skúšala rôzne krémiky ale absolútne nič nepomohlo, zbytočná strata peňazí :/ a bojím sa, že aj u kožnej to tak bude pokračovať
@missincognito taktiež mám intoleranciu no vyhýbam sa jej čiže asi moje akné to tým nebude spôsobené no , ale super že ti pomohli 🙂
Baby tak už teda neviem 😀 Beňová či Homičková
@klaskalucka ja chodím ku Homičkovej avšak čo sa týka riešenia problémov tak nič moc.
@klaskalucka zhodnoti váš stav, ja som brala lieky cca pol roka.
Na akne bude aj jedna aj druhá skúšať vodičky, maste, ale to nepomáha nič. Môj syn v 15 mal akné no chrbáte až nakoniec pomohol Roacutan. Je to dosť svinstvo, ale pomohlo. Všetko sa mu stratilo. Teraz má 28 a nevrátilo sa.
Určite Beňová.
Homickova chod ku nej ona je zlata, určite pomôže.