Vzdelávací tablet pre 4-ročného chlapčeka

lienkavax
31. okt 2023

Ahojte. Tablet taký ten detský vzdelávací pre 4r. chlapčeka...Áno či nie a sú to vyhodené peniaze?

btus
31. okt 2023

NIE. Vzdelávať sa dá z kníh, sú rôzne zošito - knihy, kde dieťa kreslí, počíta..... a precvičuje asi aj motoriku. Podľa mňa tablet, ani mobil dieťaťu do rúk nepatria. Učiť majú rodičia a nie tablet. My doma nie sme zástancovia týchto vecí.

lienkavax
autor
31. okt 2023

@btus no veď ani ja nie som veľmi za, len švagrina že "malému" na Vianoce 🤦‍♀️

btus
31. okt 2023

@lienkavax no, presne toto urobili svokrovci - že malej to treba ( mala 3 roky), tak kúpili, hoci sme im dali jasne najavo, že si to neželáme. A kde skončil? No, nikdy sme nevedeli kde je, pretože malú to nebavilo. A my sme jej ho ani nedávali. Iba ho vždy musela zobrať keď išla k ním. ☹ Takže 90% času bol vybitý voľakde v škatuli s hračkami. Akurát bol dobrý na to, že keď sme cestovali , tak sme jej tam stiahli rozprávky a tie pozerala.

btus
31. okt 2023

@lienkavax radšej nech mu kúpia Lego, alebo puzzle, alebo nejakú stavebnicu, alebo autodráhu. S tým sa aspoň zahrá. S autodráhou sa hráme aj my. 🙂

zuzikak
31. okt 2023

tablet je dietatu na 2 veci - na prd a na hovno. Take male dieta nema co s technologiami este pracovat. Vzdelavanie ? Na to maju v skole informatiku. A ked uz tak nech kupi radsej kvalitny notebook aj s klavesnicou. Tablet je vhodny akurat tak pre opice. 4.rocny sa ma vzdelavat peknymi knizkami, hrackami a stavebnicami. Nie tukat ako opicka do obrazovky.

zafir01
31. okt 2023

@lienkavax teraz úplne v dobrom .. všeobecne neurológovia tvrdia : chcete mať hlúpe dieťa ? Dajte mu do rúk tablet /mobil ....
Je o tom prednáška ,o negatívnych vplyvoch na vývoj mozgu a pod .

Za mňa nie . Mám 6 r syna .nemá mobil ani tablet . A dlho ešte mať nebude . 12 ročný má ,aké má limit 1 hodinu denne a potom mu elektronika doslova sama zhasne ,lebo ju vypne aplikácia .

lienkavax
autor
31. okt 2023

Dámy, ďakujem vám za skúsenosti, názory 👍. Pekný večer 🙂.