Stavebnica guľky plus tyčinky

otilia16
30. okt 2024

Ahoj dievčatá, ako vy a vianočné darčeky? Ja už pomaly začínam vyberať a pokukujem po takej stavebnici (pridám aj foto) z tyčiniek a guličiek, tak sa chcem opýtať či máte skúsenosti. Či je to blbosť? 😅

otilia16
autor
30. okt 2024
xela007
30. okt 2024

@otilia16 za mňa úplná... neviem či sme mali presne túto, ale pekne to vyzeralo len na obrázku 😁 úplne labilné, vôbec to nedržalo, vyhodené peniaze

otilia16
autor
30. okt 2024

@xela007 aaaach do kelu 😂 som sa potešila že deti budú mať zábavu 😅 nebaví ma stále vymýšľať bunkre, toto by si zvládli aj sami postavat 😂😂😂

simona_letova_b
30. okt 2024

@otilia16 No ak su to rúrky ako pri tych stanoch byvaju tak dávam tomu veľmi krátku životnosť 🫣 Naši sa veľmi radi hraju s gulickovymi dráhami. Syn ma aj drevenu z lidl, aj plastovu, brat im kupil už taku akusi magnetickú.. keby ich aj 10 druhov maju tak viem, že sa s tým veľmi uhraju. Ale momentálne je u nas znova obdobie, že syn je pri chladničke s magnetkami a tam si vyspevuje abecedu😂 takže to mam jednoduche a drevené magnetky malých aj veľkých písmen už su na ceste🤭

sona96
30. okt 2024

@otilia16 my ju tiež máme a je to príšerné. Vyhodené peniaze

xela007
30. okt 2024

@otilia16 neviem ako máš staré deti, ale dcérka sa vedela veľmi dobre prehrať v takomto stane a poskladaný a zložený je za chvíľu....100x lepšie ako toto....

xela007
30. okt 2024
nikaeli
30. okt 2024

@otilia16 mám v škôlke niečo podobné, ale hrubšie, masívnejšie. Bez stanu. Len stavebnica. Tento typ:

otilia16
autor
30. okt 2024

@xela007 mali sme podobné, ale to nebolo to pravé, ich baví stavať a vymýšľať... Majú také penové puzzle, co sa väčšinou používa ako podložka na zem, oni si z toho stavaju domceky a pod, tak som chcela niečo také. Im nejde ani tak o ten bunker ako o ten proces stavania a vymýšľania 🤷

otilia16
autor
30. okt 2024

@nikaeli ďakujem za tip, toto je asi malé, zatiaľ ich nič podobné neoslovilo...