Spoločenské hry pre deti

lius
24. nov 2023

Ahojte,

prosim poradte spolocenske hry pre deti, ktore im pomahaju spolupracovat, nie sutazit medzi sebou 🙂 Dakujem za kazdy tip.

wade
24. nov 2023

Neviem aky vek, ale 8+ (6-7+ s pomocou dospeleho): Kroniky Avelu (pozri iHrysko.sk). Uzasnas hra, kde deti bojuju proti hre. Ma to skvelu dynamiku a je to krasne napinave. Skvele na nedelne poobedie. Vyzaduje ale sustredenie cca hodinku, takze preto ten vek.

sense
24. nov 2023

Exit

cookie29
24. nov 2023

no ono je dost rozdiel, ci ma dieta 2 roky alebo 12...

lius
autor
24. nov 2023

Pre deti 3+, ale budem vdacna za kazdy tip, zapisem si to na zoznam pre buduce nakupy

lucik194
24. nov 2023

takze hladas kooperativnu hru pre 3+

ono deti 3+ este spolu prilis nespolupracuju, nech hovori kto co chce. realne od 4-5 rokov sa zacina nejaka spolupraca.....

super kooperativna pre skolkarov je Kulišák (písaná 5+, ale zvladnu aj 4+ ak uz predtym nejake hry odohrali)

alebo potom Zachráňme rozprávky (Save The Treasure Of Fairy Tales), ta je tiež 5+ (s pomocou 4+)

lucik194
24. nov 2023

este mi napadlo, pozri Popelka, ta je pre mensie deti tusim kooperativna, ale to som si nie na 100% ista

guudy
24. nov 2023

Ihrysko.sk ma dobre spraveny filter na hry..tam najdes par tipov. Ale suhlasim, ze 3 rocne toho moc nenakooperuju.

stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tana85
24. nov 2023

@lius u nas ficia hlavne kooperativne: Little cooperation (pre mensich), Popoluska od Granna, tiez Priserky zo skrine, Good night bunnies (toto uz je ale asi aj 5+), Karneval lienok, Snow-snow od Djeco - tieto mame oblubene a stale sa ich hrame

lius
autor
24. nov 2023

jej super, uzasne ste mi poradili, velka vdaka 🙂