Ahojte,
prosim poradte spolocenske hry pre deti, ktore im pomahaju spolupracovat, nie sutazit medzi sebou 🙂 Dakujem za kazdy tip.
Exit
no ono je dost rozdiel, ci ma dieta 2 roky alebo 12...
Pre deti 3+, ale budem vdacna za kazdy tip, zapisem si to na zoznam pre buduce nakupy
takze hladas kooperativnu hru pre 3+
ono deti 3+ este spolu prilis nespolupracuju, nech hovori kto co chce. realne od 4-5 rokov sa zacina nejaka spolupraca.....
super kooperativna pre skolkarov je Kulišák (písaná 5+, ale zvladnu aj 4+ ak uz predtym nejake hry odohrali)
alebo potom Zachráňme rozprávky (Save The Treasure Of Fairy Tales), ta je tiež 5+ (s pomocou 4+)
este mi napadlo, pozri Popelka, ta je pre mensie deti tusim kooperativna, ale to som si nie na 100% ista
Ihrysko.sk ma dobre spraveny filter na hry..tam najdes par tipov. Ale suhlasim, ze 3 rocne toho moc nenakooperuju.
jej super, uzasne ste mi poradili, velka vdaka 🙂
Neviem aky vek, ale 8+ (6-7+ s pomocou dospeleho): Kroniky Avelu (pozri iHrysko.sk). Uzasnas hra, kde deti bojuju proti hre. Ma to skvelu dynamiku a je to krasne napinave. Skvele na nedelne poobedie. Vyzaduje ale sustredenie cca hodinku, takze preto ten vek.