Ahojte. Poradite prosim spolocensku hru pre 11 a 13 rocne dievcata, ktore by bavili aj nas dospelych? Hravame monopoly, clovece, scrable, double, karty. Dakujem.
Tých zaujímavých hier je nepreberné množstvo, asi skúste vyberať podľa témy, ktorá by dievčatá zaujala - Boj o Rokfort, Pandemic, Carcassonne, Bang!, Ticket to ride, Dixit, Paleo,....
Fantom, dostihy, milionár junior
uz nekupij ziadnu verziu hru "junior".
ani dostihy, to je strasna nuda a davno prekonana hra.....
za mna ticket to ride, pandemic, azul, saboter....
Brainbox. Sú rôzne druhy.
@lucik194 to, že vás nudí hra, neznamená že aj iných nudí ;)
@marcellka32 Možno nie každého nudí, ale ak niekoho nie, potom len preto, že sa ešte nedostal ku kvalitným modernejším hrám. Dostihy, monopoly a človeče boli zaujímavé v dobách, keď nič iné nebolo. Autorka má deti na začiatku puberty a dá sa pre nich vybrať z obrovského množstva oveľa záživnejších hier.
@annm81 dakujem za dovysvetlenie❤️
@marcellka32 presne tak, tym, ze s detmi hravame od malickych , presli si x hrami, tak to viem posudit. mam doma teens a teda v súčasnosti su uplne ine moznosti ako pred 10 rokmu a cely svet spolocenskych hier sa hybe uplne inak.....
brain box napr hravali tak max do 10 rokov aj to nie z presvedčenia ale donutenia ....
napr vo veku 11 a 13 idu kooperativky typu pandemic, HP,
@reuska1 ano je, my ju doma nemame, ale poziciavam ju z času ja cas z kniznice (keď je volna) a frci vo velkom
alebo z Albi pozicovne poziciavam "unikovky" to su jednorazovky, to maju rady na lustenie. 15 eur zaloha, vratia ju keď donesieš hru naspat...... to je pocas celeho roka. v BA je super, ze Albi predajni je naozaj vela, tak to striedame, plus z kniznice viem pozicat...
unikovky su taketo, ale to je len 1xzahrat
https://eshop.albi.sk/unikovky-2/?utm_source=go...
Áno, toto je základ. Ak vás to chytí a budete hrať častejšie, stojí za to dokúpiť ešte On the Brink, ale určite najprv vyskúšajte základnú hru.
@lucik194 jasné veď to chápem
My sme Brainbox ani nemali, nechceli to, človeče tiež nie, fantóm je dobrá hra, naši fungujú na anglických hrách, prípadne exitovkach, momentálne už ale vyšší level poker, čo zas ja nedávam 🙂
Neter ma 9 a Monopoly bolo top tak do 7 rokov 🤣 mame skoro vsetky co existuju 🫣🤣 momentalne frci na "vybusne kotatka" 🤣🤣🤣
Karak