Poprosim o tip na spolocensku hru pre celu rodinu - mama, otec a dve deti 14, 17.
Posli to dal
Pozrite si stranky na FB:
Spolocenske hry na Slovensku alebo Deskovky pro tri bratry.
Su to FB stranky orienotvane specifialne na spolocenske hry (ine ako clovecene ci monopoly)
Ja som tam uz na odporucanie nakupila vela skvelych hier.
Pripadne sa skontaktujte s predajnou Ihrysko. Oni vedia dobrr poradit aj podla zaujmov ci ma ist o strategicku hru, ako dlho mate chut hrat, v akom jazyku a podobne.
Zavisi aj od toho, aki ste skuseni hraci. U nas dvaja chlapci 16, 8, hrame vela. Najnovsie sa nam velmi paci Gloomhaven- Lvi chrtan. Starsiemu tiez padlo do oka Scythe, ale to skor pre chlapcov. Minuly rok na Vianoce sme vela hrali Harry Potter- Boj o Rokfort, ak ste fanusikovia🙂
Ak nie ste velmi skuseni hraci odporucam Catan, Carcassone, Pandemic alebo Jizdenky,prosim.
divukraj je krasny ;) petrichor, azul.... hier je mrte, a co vas bude bavit ked nenapises o vas absolutne nic mame my ako vediet?
My ľúbime Tabu, Tipni si alebo Tipni si Slovensko, séria Slovensko/Európa/Svet (aj keď to asi na 14r by bolo náročnejšie), Alias, či už party, ženy vs muži alebo vo vašom prípade super by mohlo byť súboj generácií.
Klasika sú Activity, nejaké karty, rummikub, ...
A tiež odporúčam iHrysko.sk
My hrávame radi pokecové komunikačné hry. Poviete si veci, ktore vas zblizia a normalne by vas ani nenapadli. Mrkni Conepovies
www.conepovies.sk
Fantóm, záhady tela, šachy/dáma, karty, nehnuteľnosti s kartou...