Spoločenská hra pre 7-ročné a 9-ročné dieťa

12. nov 2024

Okrem človeče a pexeso.
Niečo čo vaše deti baví, majú 7 a 9 rokov. Chcem ako darček pod stromček

veronikaszabova
12. nov 2024

Za mna Tik Tak boom

mullerova46
12. nov 2024

Pozrite si https://www.ihrysko.sk/hry-pre-deti-od-6-rokov-... majú super hry. Niektoré sme kúpili pre deti v rodine. V chate by vedeli super poradiť. Ja som bola priamo v predajni v ba 🙂

betulinka1
12. nov 2024

Za nas su super aktivity, labirint, blafuj aj na obycajne bingo sa tesime.

tramuntana
12. nov 2024

neviem, či je to ešte v ponuke, ale volá sa to Pasca na myšky. Užili sme si kopec zábavy. Skús pogúgliť.

bobaas
12. nov 2024

"Krycí jména", monopoly, devět draků, "tacos, kočka, koza, sýr, pizza", sú aj v sk verzii

wade
12. nov 2024

Uplne najlepsia hra - ktorú máme doma pre takéto decká sú Kroniky Avelu. Je to RPG, kde deti hrajú ako hrdinovia cooperativne proti hre. Ja im robím gamemastera (hrám za hru). Plus pustím dobrý soundtrack zo Spotify 🙂 pozri nejaký gameplay na ytb.

tanyan
12. nov 2024

Dobble, rummikub, uno

janinah
12. nov 2024

Osadníci z katanu

mirka0677
12. nov 2024

Dosť záleží aj na tom, čo ich baví, a podľa toho kúpiť aj tematickú hru - či zvieratá, draci, princezné.. Ak sú to chalani, odprorúčam Karak (1) - objavujú podzemie, bojujú s monštrami a nakoniec s pánom karaku.. A bez ohľadu na to, akú nakoniec vyberieš, odporúčam si dopredu naštudovať pravidlá - veľa ich má aj videonávody. Aspoň u nás nie je nič horšie, ako pri novej hra ich hodinu lúštiť a rozmýšľat, ako to vôbec hrať.

barka1
12. nov 2024

Skvelá a zábavná hra s kartami je Kabo. A tiez maju radi Brainbox, je viac druhov, podla toho, co ich baví.