Poraďte mi prosím značku alebo konkrétny stan pre chlapca k narodeninám. Ďakujem.
@silvi70 ktorý si vybrala?
Verzia luxury.
@silvi70 lebo my sme kúpili luxury radu tiež, model safari. Žiaľ, podložka farbí na zeleno a látka absolútne nie je odolná voči oteru. Po ani nie polhodine v ňom, mali deti zelené ponožky a zadky ;(. Reklamujeme ho, ale odpísali, že ho mám vraj skúsiť prať (nemám odvahu). Deťom ho vziať nechcem už tak ľutujem teoška. Podložka je obojstranná, z tej svetlej strany sa ale rýchlo zašpiní.
Fuuu, je mi ľúto. Pôvodne som chcela kúpiť teepee od vigvam design, vôbec nereagovali na moje správy. Preto som volila elise design. Naša podložka je bez potlače, nefarbí. Skús podložku oprať, ako ti poradili. Ale myslím si, že za tú cenu by k žiadnemu sfarbeniu nemalo dochádzať.
Škoda toho sfarbenia, lebo dizajn na látke je skutočne veľmi pekný. Skús požiadať o novú podložku, jednofarebnú, bez potlače. Pripadne o zaslanie poťahu na podložku. Na základe týchto fotografií na to máš nárok.
@silvi70 dobrý nápad, zvážim to. Mňa hnevajú aj tyče, ktoré sa v strede zasúvajú do seba - do kovového púzdra. Zasekávasa sa tam tá tenká látka a bojím sa, aby sa neroztrhla a tak ich budem musieť prelepiť. Inak zvieratká sú mojkáči, deti ich zbožňujú preto stan nevraciam. Škoda tej nekvality, za tú cenu je to výsmech, len dizajn nestačí.
Niektoré riešenia idú na úkor kvality. Ja som si prečítala veľa recenzií na teepee, najmä na Amazone. Pri každom modeli sa našli pozitívne, aj negatívne recenzie. Tam som podľa obrázku našla aj Teepee, ktoré som zakúpila. Väčšina recenzií bola pozitívna, preto som sa rozhodla práve pre tento model. Ceny boli o niečo nižšie ako na stránke Elis design, ale keď som pripočítala náklady na prepravu plus možnosti prípadnej reklamácie (Nemecko), tých pár EUR mi nestálo za to. Montáže tyčí som sa bála aj ja - nepríde mi to ako úplne najlepšie riešenie, ale zatiaľ nám to nespôsobuje problém. Ako som písala, pôvodne som chcela teepee od vigvam design. Oni ich priamo vyrábajú - škoda, že sa mi neozvali. Zrušili aj svoju predajňu, preto si myslím, že sa im momentálne nedarí. Ich výrobky sú drahšie (cca 180-200 EUR), ale mala som dojem, že sú kvalitné. Daj mi potom, prosím, vedieť či a ako sa doriešila reklamácia.
dlho som vyberala, vo štvrtok dorazilo teepee zo stránky elis design - zatiaľ spokojnosť s kvalitou.