Ahojte,
minuly rok ste mi tu poradili vybornu kolobezku, tento rok idem po radu ohladne skateboardu pre zaciatocnika. Dcerky (6 a 7.5 r) by chceli na Vianoce skateboard, ale nikdy predtym na nom nestali. Poradite prosim nejaky vhodny? Dakujem velmi pekne ❤
@2006_1211 ahoj, vdaka, o tom pennyboarde som ani nepocula, pozriem 👍🏻❤
Barsjaky kupis, budu radi. Asi to nebude mat az take velke vyuzitie, nase chodniky su na slovensku naprd, skateparkov je malo.
decathlon
@majlo1234 hej, to mi je jasne, ale mozu si trenovat u nas na dvore a co-to po dedine, ked im to ako tak pojde....my sme tak tiez so sestrou zvykli...necakam nic svetoborne, ale uz ich to drzi dlho - myslela som, ze ich to prejde, preto som to smerovala na Vianoce 😊
Jasne, ja som tiez ako decko chcela skate, ale dlho ma to teda nedrzalo. Teraz sa obcas povozim na longboarde, ten je stabilnejsi a zvladne lepsie vymole.
@2006_1211 ahoj, prosim taketo nieco je vhodne aj pre vekovu katwgoriu 6-8 rokov?
Pennyboard je vhodný aj pre deti len musíte vybrať správnu veľkosť niektoré sú menšie niektoré väčšie. Áno napríklad tento. Pennyboard je asi najjednoduchší pomedzi skateboardov len nech ma potom chrániče lebo pri každom skateboarde sa dá zraniť odporúčam potom cestu bez hrbolov ci kamienkov. Myslím ze pennyboard bude najlepšou voľbou pre dieťa. Niektoré sú ale vycsie niektoré menšie a ceny sa tiež pohybujú aj okolo 10 aj okolo 40eur. Neviem akú veľkú ma nohu ale napríklad tento je jeden z najmenších https://hrackarstvo.eu/sport/5058-skateboard-pe... a potom majú zvyčajne 55 až 57 cm doska a tie môžu používať aj dospelý
@2006_1211 dakujem krasne, jedna ma velkost nohy 30 a druha 34...nemam skusenost, preto rozmyslam, ci aj ten pennyboard je podla veku
Nieje to podľa veku ale treba dávať na deti pozor nech mjau chrániče ale spadnúť môže aj dospelý keď mu pôjde kamienok do kolesa nie len dieťa tak hlavne tu bezpečnosť a aby mali na ňom správne uložené nohy lebo keď ich bude mať moc na kraji ti moc v vpredu alebo v zadu tak môže spadnúť. Myslím ze im by mal stačiť ten malý.
@2006_1211 oki, vdaka
Radšej by som poradila penny board na skateboarde sa mi zo zdá byť ťažšie a aj tie kolečká a ešte keď je nejaký malý kamienok no zbohom.