Poraďte dobrú hru podobnú hre Activity

29. dec 2024

Na silvestra sa zahrat a nasmiat s partiou.

lindous
29. dec 2024

My máme radi tak na rýchlo túto, lebo stačí papier a pero... každý napíše xy známych osobností a postáv - reálnych, fiktívnych, to je jedno, ale mali by byť naozaj známe, aby ich poznali všetci, niektoré sa možno budú opakovať, ale to nevadí (môžete si dať aj nejakú tému, ale nemusíte) a všetko sa to hodí do nádoby.... rozdelíte sa do dvojíc, každá dvojica bude mať minútu, aby uhádla čo najviac osobností, čiže jeden ťahá, druhý háda... v prvom kole sa opisuje slovne, uhádnuté papierky si tá dvojica odloží a ide ďalšia, až kým sa neminú všetky papieriky, potom sa zase všetky vrátia a opakuje sa to, ale už sa môže použiť iba jedno slovo na opis, čiže v prvom kole musia všetci dávať pozor, na to aké osobnosti tam sú, ako sa opisovali, zapamätať si čo bolo dôležité, čo by mohlo pomocť tú danú osobu uhádnuť, zase to ide až kým sa neminú všetky papieriky... a potom ide tretie kolo, zase sa všetky osobnosti vrátia do osudia, ale už sa nepoužívajú pri hádaní slová, iba pantoníma... kto má nakoniec najviac papierikov vyhral... snáď som to opísala zrozumiteľne, my sa vždy nasmejeme 😀

simona20201309
29. dec 2024

Alias od albi

dzejn80
29. dec 2024

@lindous my sme hrali vo dvojiciach TIPNI SI a bola to super zabava

vkatush
30. dec 2024

Alias (je ich viacero verzií), Headbandz, Tipni si (tiež viacero), u nás najnovšie ide Desiatka.
Plus hráme často Slovensko/Európa/Svet, IKnow, klasické karty a neviem ešte čo všetko (mám celkom slušnú zbierku 😁)

annm81
30. dec 2024

Neviem, nakoľko je možné hovoriť o podobnej hre, ale skúsila by som dixit. Ak ste dlhoročná partia, môže to priniesť veľa zábavných spomienok.