Ahojte, na leto by sme chceli deckam kúpiť paddleboard. Keďže nemáme žiadne skúsenosti, rada si nechám poradiť od skúsenejších. Je nutné kupovať tie drahšie alebo stačí aj z lidla či Kauflandu,prípadne decathlonu. Lebo rozdiel je aj 200-300€. Prípadne na čo si dať pri kúpe pozor. Ďakujem za rady😘
a teda postaci aj z lidla, ale skutocne s nosnostou do 150kg
ja mam hydro force oceana a spokojnost. Da sa preskladat aj na kajak a cenovo v pohode.
V Lidl predávajú značku Mistral, to je solídna značka, je to dobrý a celkom stabilný paddleboard, skúšala som. Ja mám rada aj tie menej stabilne, len na tom treba lepšiu rovnováhu vedieť udržať.
@jaja1979 treba najprv vedieť do akej hmotnosti kupovať ak chcete dve tak stačia pre deti aj do osemdesiat kg ,ak stačí jedna tak samozrejme hľadať do väčšej nosnosti a potom ešte koľko padiel budete potrebovať .My máme štvormetrovú dosku a nosnosť má 210kg obaja si kľudne na nej polezime a ešte aj vaky s jedlom .A kľudne stačí z Lidla
@minenkak To máte aquamarina supertrip?
@jaja1979 My chceme tiež kúpiť paddleboardy. Neviem sa rozhodnúť, či 1 rodinný 12" alebo dva 10". Mne by sa páčili hydroforce s kajakovou sedačkou. Deti budú stade isto chcieť skákať do vody, ale ja by som sa radšej vozila v sede. A dcéra už je v puberte, možno by chcela už skôr niečo vlastné ako rodinné.Vy máte aké veľké deti?
@duratlicka key west máme
odporucam s nosnostou minimalne 150kg, urcite nie menej... / kedze sa tam zvezie viac deti, dospela osoba... Tie lacne s nizsou nosnostou su nestabilne..