Prosim vas o recenziu. Pripadne radu ohladom magnetickej stavebnice
Ak nevadí, tiez by som sa tu pripla ... Ja by som chcela vediet, od kolkých rokoch sa s tým dieta uz vie pohrat .. Zvazujem pre 3 ročného syna, ale stále váham... ja som videla teraz na stranke Lerni majú akciu 2+1 zadarmo 🙂 takze sa to oplatí a recenzie sú tam fajn
Máme tú prvú z Euromarkt. Aj 100ks aj 120ks. Máme to 2roky a stále si malý skladá niečo.
My máme connetix 100ks a super. Malý sa s tým hra často. 1,5r
My mame prvu a druhu. Asi ine znacky ale vyzeraju rovnako. S tou prvou - plnostennou sa hraju chlapci viac. Stavaju si z nej rampy, cesty a garaze a ohrady. Nasi su autickovi. Ale bolo obdobie, ked bola ta druha pre mladsieho doslova antistres. Stale skladal a rozkladal vezicku. My mame ku obom dokupene aj take kolieskove diely a teda hraju sa s tym obaja a to uz maju 8 a 5.
Ak nemas obmedzeny rozpocet tak kup Coblo. Super je aj connetix, mideer...ani colormag nie je najhorsi.
Dcera ma 3 sady od Mideeru hrane denne, 29376363x spadli na zem stale su ako nove ☺️
@nikoleta999 ja som kupovala 4 rocnej minuly rok, hra sa s nou takmer denne, mame 100ks, gulickovu plus doplnkove so zvieratkami od Mideeru a super sa s tym vyhra, ja s nou tiez rada skladam 😁☺️
My mame tu gulickovu drahu. Je to pekne a maly sa z toho velmi tesil, ale celkom rychlo ho to omrzelo, ked to porovnam napr. s Legom. Az tak vela moznosti to neponuka. Tiez je nevyhoda, ze sa stavby pomerne lahko rozpadavaju.
My mame doma magna tiles a connetix, za mna je lepsi connetix, je lahsi, a lepsie drzi. Ale v podstate je to to iste, len cenovka ina